Feli - La Bohemia, single nou

Feli – La Bohemia

Feli – La Bohemia

Stim ca Feli ne-a demonstrat in repetate randuri ca se numara printre cele mai bune voci de la noi din tara, insa felul în care interpreateaza piesa „La Bohemia” e Wow! Artista ne-a suprins placut cu un cover emotionant, in limba spaniola, dupa una dintre cele mai frumoase povesti muzicale de dragoste scrise vreodata. Feli le face o surpriza fanilor si vine cu varianta sa pentru cunoscuta si indragita piesa, La Bohemia. Feli le-a facut o surpriza fanilor sai si a interpretat cover-ul piesei „La Boheme”, care apartine lui Charles Aznavour. 

12489406_1020745631324962_6832337943948890131_o

După ce a surprins pe toată lumea cu varianta rock a melodiei populare ”Cosntantine, Constantine”, a venit timpul pentru ceva mult mai emoționant. Feli a cântat în versiunea ei piesa clasică ”La Bohemia”. Ea a ales varianta in limba spaniola. „La Boheme” care a fost lansata oficial de Charles Aznavour in 1965.

Asculta   Feli – La Bohemia

E practic un track nelipsit din concertele lui Charless Aznavour, care ar trebui sa ne vizitezi si pe noi in aceasta primavara, dupa ce concertul sau din luna februarie a fost mutat in aprilie. La Boheme, in franceza, e, pe langa una dintre cele mai iubite piese lansate de cantaret, si una dintre cele mai iubite chansonete frantuzesti, iar la momentul lansarii a ajuns in topurile din intreaga lume.

Feli a reusit sa ajunga in topul difuzarilor cu cel mai recent single al sau, Creioane colorate, trackul a urcat pana pe prima pozitie in clasament, iar in topul de final de an a ajuns pe pozitia 44. In plus, in acelasi clasament de final de an Feli se afla si alaturi de BUG Mafia si piesa Sa cante trompetele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *