Feli - Cine iubeste si lasa, single nou

Feli – Cine iubeste si lasa

loading...

Feli – Cine iubeste si lasa

Feli a lansat un remake în stil rock după cunoscuta piesă a Mariei Tănase, “Cine iubește și lasă”. Coverul este acompaniat de un videoclip filmat pe acoperișul celei mai înalte clădiri din București. Și cum Feli ne încântă de fiecare dată cu o voce superbă, noi zicem că piesa sună absolut bestial! Înaintea lansării acestui cover, gândit ca un tribut adus Mariei Tănase, Feli a colaborat cu Sore pentru piesa ”Ce mai vrei?”. Videoclipul acestei piese are peste 4 milioane de vizionări pe YouTube. Înaintea concertului său de pe data de 18 mai, Feli a mărturisit că a crescut cu muzică populară în care vede mereu o sursă de inspiraţie. Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

feli-cine-iubeste-si-lasa-KV

“Maria Tănase este și va fi mereu iubirea vieții mele! Mereu am emoții când vorbesc despre ea și mă poartă în alte lumi când ii aud vocea si melodiile. Imi doresc să le ofer oamenilor sufletul şi muzică mea. Asta am făcut de la prima piesă lansată şi până la aceste remake-uri. Prin aceste reinterpetari îmi doresc să fiu un liant între tineri şi folclorul românesc. Se pare că până acum sunt pe drumul cel bun, având în vedere că primul remake de acest gen, “Constantine, Constantine”, a prins foarte bine chiar şi în rândul adolescenţilor”, a spus artista.

Asculta  Feli – Cine iubeste si lasa

În 2016, artista este nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea lui Feli a fost remarcata chiar și de Charles Aznavour, după ce artista a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”. Ultimul single solo, „Timpul”, scris de Feli împreună cu Vlad Popescu și Serban Cazan, este de 5 luni în Top 10 pe radiourile din România.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *