EYEDROPS - MAI STAI (Alternate version)

EYEDROPS – MAI STAI (Alternate version)

loading...

EYEDROPS – MAI STAI (Alternate version)

Trupa Eyedrops a lansat videoclipul noului single ”Mai Stai”, odată cu acest clip formația lăsând în urmă prezentul pentru a privi spre viitor. În videoclip apar Shole Rock și Laura Fotia. Piesa ”Mai Stai” se regăsește pe albumul ”Prezent”, lansat pe 24 aprilie 2017 într-un concert sold-out susținut la Expirat Halele Carol. Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent” sau „Bicicleta” și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.

”…iar cu acest ultim gest video încheiem seria clipurilor din Prezent și ne îndreptăm privirea spre tot ce va fi. Vă mulțumim!”, a transmis Eyedrops pe pagina de Facebook a trupei. „Albumul PREZENT reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat”.

Asculta  EYEDROPS – MAI STAI (Alternate version)

Eyedrops înseamnă Paul „Paicu” Manolescu (voce), Andrei Marica (voce, chitară), Adrian Maraloiu (tobe) și Cătălin Constantin (bas).

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *