Excentric feat OBIE - FRD, single nou

Excentric feat OBIE – FRD

loading...

Excentric feat OBIE – FRD

Excentric si Obie lanseaza cel de-al doilea single in aceasta formula, F.D.R. dupa piesa All the time, pe care au lansat-o in 2015. Piesa „F.D.R.” este compusa de catre Obie, iar videoclipul este regizat de catre Ciprian Iacob, cel cu care cantaretul a colaborat si in trecut. Vlad Apetroaiei (Excentric) este tobosar, producator, compozitor si percutionist, iar proiectul „Excentric” are la baza show-ul de live act, ce consta in seturi clubbing si percutii, ritmuri combinate si improvizate pe beatul actual de club si asocieri cu voce.

44b05e19-8dd5-40eb-98f7-2c99f14ac9e9

Obie, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, pe langa muzica, lucreaza si ca medic rezident al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica. Recent, artistul a colaborat cu Theo Rose pentru piesa si videoclipul „Go Loca”.

Asculta  Excentric feat OBIE – FRD

„Titlul piesei este inspirat de Frederick D. Roosevelt si de sonoritatea numelui sau, acesta fiind sinonim cu partea fun a istoriei americane pana astazi. Am ales sa asociem titlul nostru cu acelasi acronim pentru a oferi piesei un titlu atractiv si comercial, dar si cu o poveste in spate”, declara baietii.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *