Evanescence - Imperfection, single nou

Evanescence – Imperfection

loading...

Evanescence – Imperfection

Imperfecţiunea este ceea ce ne defineşte ca fiinţe umane şi este un aspect des explorat de artişti. Acest subiect este abordat şi de către Evanescence în piesa „Imperfection”, care tocmai a primit un videoclip transformat în veritabil scurt metraj emoţionant. Piesa „Imperfection” debuta luna trecută, iar acum are parte de un material vizual sugestiv şi tragic în intro. O fetiţă pare a-şi fi pierdut un părinte, iar Amy Lee veghează în ploaie, privind întreaga scenă dintr-o altă dimensiune. Faţă de melodia auzită luna trecută, avem acum parte de un intro extra, ceva mai complex şi pe bază de pian clasic. Single-ul este extras de pe albumul „Synthesis”, care debutează pe 10 noiembrie. Este o creaţie muzicală în tonul întregului disc, care oferă o reinterpretare orchestralo-electronică a celor mai cunoscute piese Evanescence.

Sunt incluse şi două melodii noi, printre care şi „Hi-Lo”, colaborare cu celebra violonistă Lindsey Stirling. Trupa a pornit deja turneul de promovare a LP-ul nou de pe 14 octombrie, cu concerte pe Coasta de Vest. Turneul „Synthesis Live” implica aportul unei orchestre şi segmente de pian cântate de Amy Lee însăşi, o virtuoză a acestui instrument. Combinaţia dintre muzică electronică şi orchestraţie poate fi auzită din plin pe „Imperfection”. Meritul îi revine lui David Campbell, dar s-a ocupat de aranjamente şi elementele de programare a instrumentelor şi sample-urilor.

Asculta  Evanescence – Imperfection

Este pentru prima oară când Evanescence pleacă în turneu cu o orchestră, iar Amy Lee se declară încântată de acest lucru şi de posibilitatea de a se axa profund pe voce. Grupul american ne-a vizitat în această vară la Arenele Romane, cu o reprezentaţie plină de emoţie şi apropiată de perfecţiune. La Arene s-au auzit piese clasice precum „Everybody’s Fool”, „Going Under”, dar şi „My Immortal”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *