Eric Clapton - White Christmas, single nou

Eric Clapton – White Christmas

loading...

Eric Clapton – White Christmas

În calitate de entuziast al sărbătorilor de iarnă, Eric Clapton întâmpină anul acesta Crăciunul cu un album dedicat acestei sărbători. Avem, astfel, ocazia de a asculta ”White Christmas” într-o interpretare blues și de a urmări un videoclip animat foarte simpatic, în care un băiețel ce seamănă izbitor cu Clapton primește cadoul mult dorit. Băiatul din videoclipul ”White Christmas” al lui Clapton visează să primească o chitară, așa cum este, de altfel, și firesc, dacă ne gândim la contextul blues în care este imaginat Crăciunul. În plus, personajul este inspirat chiar din viața chitaristului.

Single-ul ”White Christmas” se regăsește pe primul album cu piese de Crăciun al lui Eric Clapton, ”Happy Xmas”, ce a fost lansat pe 12 octombrie. Pe acest material se regăsesc 14 melodii de iarnă: atât piese populare, precum “Silent Night” și ”Have Yourself A Merry Little Christmas”, cât și piese mai puțin cunoscute. Discul include și o piesă originală, intitulată “For Love On Christmas Day”, precum și o melodie în memoria lui Avicii.

Asculta   Eric Clapton – White Christmas

”Aproape de fiecare Crăciun, soția mea Melia îmi face cadou o chitară”, a detaliat Eric Clapton într-un interviu, mărturisind că nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou.

”Am vrut o piesă house. Am fost inspirat de Avicii. E mare păcat că a murit așa de tânăr. Asta mă face să fiu îngrijorat pentru tânăra generație de muzicieni. Vor fi ademeniți de diferite substanțe și stiluri de viață, fără a avea pe cineva să-i ghideze. M-am gândit că ar fi frumos să-i aduc un omagiu”, a mărturisit Eric Clapton, piesa la care se face referire fiind „Jingle Bells”.

Tracklist Eric Clapton – ”Happy Xmas”:

White Christmas
Away In A Manger (Once In Royal David’s City)
For Love On Christmas Day
Everyday Will Be Like A Holiday
Christmas Tears
Home For The Holidays
Jingle Bells (în memoria lui Avicii)
Christmas In My Hometown
It’s Christmas
Sentimental Moments
Lonesome Christmas
Silent Night
Merry Christmas Baby
Have Yourself A Merry Little Christmas

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *