Era Istrefi feat. Felix Snow - Redrum, single nou

Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

loading...

Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Dupa succesul international al „BonBon”, hit ce a generat peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify si a castigat numeroase premii, Era Istrefi lanseaza in colaborare cu artistul si producatorul Felix Snow, single-ul „Redrum”,o piesa complet diferita fata de beaturile de pana acum, mai degraba in zona de balada dance. Redrum apare direct cu un videoclip in care culoarea dominanta e rosul, iar Era isi pastreaza alura senzuala. Cantareata e o vampa in rosu, de la machiaj, la haine si masina, pana la fumul de esapament pe care aceasta il scoate, intr-un vizual gandit de Millicent Hailes.

16832252_1890702567815293_548034899770521098_n

Piesa „Redrum”, un mix de synth-uri si influente electro-tropical, scrisa de catre David Singer, William Vanderheyden si Era Istrefi, pune in valoare vocea dinamica a artistei. Clipul a fost regizat de catre Millicent Hailes, iar conceptul acestuia este culoarea rosie. Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, „Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata „Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards.

Asculta   Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, “Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata “Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards. In 2015, artista a lansat single-ul si videoclipul “BonBon”, care a devenit in scurt timp viral pe toate retelele de socializare si s-a clasat pe primele pozitii in topurile Shazam, Spotify si iTunes din mai multe tari europene.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *