EPICA - Universal Love Squad

EPICA – Universal Love Squad

loading...

EPICA – Universal Love Squad

Cu prilejul a 1000 de show-uri aniversare, Epica a interpretat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”. Momentul a fost imortalizat printr-un videoclip ce surprinde prestația trupei, dar și reacția fanilor, cărora le este dedicată piesa. ”Fani Epica! Avem un nou videoclip pentru voi! În cadrul show-ului aniversar cu numărul 1000, pe care l-am susținut la Poppodium 013 în Tilburg, am cântat live pentru prima oară piesa ”Universal Love Squad”! Urmăriți videoclipul pentru a vedea ce a ieșit. Epica a susținut mai multe concerte în România, cel mai recent având loc în 2015, la Arenele Romane. Trupa va reveni anul acesta la București, urmând să concerteze în cadrul Metalhead Meeting Festival 2018.

Piesa ”Universal Love Squad” se regăsește pe albumul ”The Holographic Principle”, lansat în octombrie 2016. Piesa este inclusă pe cel de-al doilea disc al LP-ului, ”The Acoustic Principle”. Cel mai recent material al trupei Epica este EP-ul ”The Solace System”. Lansat în septembrie 2017, materialul a fost compus în perioada înregistrării albumului anterior. De pe acest EP au fost promovate piese precum ”The Solace System”, ”Immortal Melancholy” sau ”Decoded Poetry”.

Asculta   EPICA – Universal Love Squad

Acest videoclip este dedicat fanilor noștri iubiți din toată lumea! N-am fi ajuns niciodată aici fără sprijinul vostru! Ne îndreptăm acum spre următoarele 1000 de show-uri!”,Epica.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *