Emma – Nu spune nu

Emma – Nu spune nu

La cateva saptamani de la debutul cu piesa “Let Me Feel You”, produsa in studiourile Akcent Music, Emma revine cu versiunea in romana a piesei de dragoste. “Nu spune nu” continua povestea inceputa in “Let Me Feel You” si este la fel de emotionanta. Piesa prezinta declaratia unei fete indragostite, o chemare pe care i-o adreseaza iubitului sau, prin care vrea sa il convinga si sa il asigure de iubirea pe care ea i-o poarta. Alaturi de Adrian Sina si echipa acestuia, tanara artista paseste increzatoare in lumina reflectoarelor interpretand piese ce o pun in valoare. Emma s-a declarat cucerita de piesa chiar de la prima auditie, mesajul si versurile i-au ramas in minte si in inima mult timp dupa ce a auzit-o, devenind o parte din ea.

music-picture-14-e1489426635292-720x415

“Mi-am dorit sa o pot transmite si oamenilor, sa ii fac sa se regasească in aceasta piesa, sa simta odata cu mine. Versurile sunt unele profunde, pline de sentimente, iar cei ce au trait o poveste de dragoste asemanatoare cu cea a piesei, sigur se vor regasi in ea. Am asteptat cu nerabdare sa v-o prezint si sper din tot sufletul sa va placa aceasta piesa“, spune

Asculta   Emma – Nu spune nu

De la prima intalnire cu Adrian Sina, acesta s-a declarat cucerit de vocea tinerei artiste si de la prima audtie, ambii au simtit ca piesa este potrivita personalitatii si timbrului tinerei.  Piesa superbă de dragoste „Nu spune nu” a fost compusă de Amira Bugheaţă pe versurile scrise de Sandra N. DJ Ackym s-a ocupat de aranjamentul instrumental al noului single care a fost produs pentru Roton Music Romania.

Emma este pasionata de muzica de mica, la varsta de doar 4 ani sustinea concerte in fata parintilor si a prietenilor. Mai apoi, urmand calea aleasa in copilarie, tanara a studiat 6 ani vioara apoi violoncelul, dar principalul sau atu a fost mereu vocea. A participat la numeroase festivaluri de muzica usoara unde s-a clasat mereu pe primele locuri, iar acest lucru i-a intarit convingerea ca locul ei este pe scena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *