Emisiuni

loading...

Emisiuni, Emisiile Radio Click Romania, Programul zilnic si saptamanal.

Emisiile Radio Click Romania, program zilnic, program saptamanal, Emisii Radio, Concurs cu premii, emisii RadioClick, În zori de zi Romania, Neatza, la cafea cu prietenii, Se intampla-n Romania, Marfarul cu hituri

În zori de zi Romania este emisia in care ne servim cafelutza

În zori de zi, de luni până vineri are Calendarul zilei, horoscopul zilnic, şi multe alte rubrici de interes general. Nevoia de informaţie completă a ascultatorului va fi asigurată fiecare dimineaţă incepand de la ora 7. Acesta este de fapt axul principal al radioprogramului În zori de zi, creând un echilibru tematic în ceea ce priveşte informaţia. Si sa nu uitam ora de gimnastica
„Neatza, la cafea cu prietenii” e o emisiune ce isi propune sa va trezeasca in diminetile de week-end.

Indiferent de vremea de afara, va asteapta aici, la o cafea buna si la muzica pe masura dorintelor voastre( genuri muzicale diferite).Celor ce nu vor sa serveasca cescuta cu cafea, le propun o ceasca mare de ceai fierbinte ( am grija sa nu faca riduri)
Se intampla-n Romania – este o emisiune de barfe si curiozitati

Se intampla-n Romania îşi propune să declanşeze dependenta de „la prima ascultare”, fiind un program de însoţire, în fiecare zi de luni până vineri. Ne dorim crearea unei ambianţe plăcute pentru ascultătorii care, probabil, se pregătesc să-şi încheie activitatea la locul de muncă, unii sunt pe drum, alţii s-au adaptat deja programului casnic.
“De toate pentru toti“ este o emisiune dupa cum spune si titlul muzica pentru toate gusturile

În fiecare zi din saptamâna, în intervalul 18:00-20:00, se discuta live cu ascultatorii despre o anume tema, propusa de realizator sau inspirata chiar de cei care asculta, tema anuntata din vreme. O emisiune in care se preia dedicatiile si preferintele ascultatorilor. Dedici pentru ca iubesti, asculti ca sa primesti în dar cele mai frumoase cântece.
“Marfarul cu hituri” este emisia cu muzica ta preferata si scurte stiri .

 
In marfar gasesti muzikie din aproape toate genurile muzicale , iar dj-ul te asteapta in privat sau pe id-ul de mess cu preferinte si dedicatii. In general cerintele ascultatorilor au prioritate in playlist. O melodie aleasa de moderator este difuzata ca fiind “hitul clasa I “. Ascultatorul este rugat sa se obisnuiasca cu suieratul marfarului ce se aude din cand in cand , sa-si stapaneasca nervii si sa nu-l injure pe dj ).Acestea fiind spuse , Poftiti in vagoaneeeeeeeeeeeee!
Muzica si voie buna este o emisie in care propunem muzica buna, distractie, bancuri si glume.

 
DIscutii deschise pe o tema propusa, c-o fi un banc farsa sau glumite adunate de noi din popors si pe care le propunem într-o calatorie virtuala în care nu aveti nevoie de rezervare ori de bilet. Chiar daca uneori ne mai prindeti si la cina … e de inteles e seara si omul mai si mananca. Poftiti la masa!!!
Muzichie cu Dj  este o emisiune cu remixuri si muzica noua

 
Noaptea este întotdeauna un sfetnic bun. Ascultatorilor le este oferita o companie placuta la ore târzii în noapte. DJ-ii aduc în actualitate muzica de club, dar si genul disco de altadata. Tonalitati, ritmuri si mesaje potrivite, în fiecare noapte. Discoteci sunt pretutindeni, dar distractia adevarata este numai Radio Click Romania! Întregul program nocturn este menit sa puna în legatura oameni care, fara sa se cunoasca personal, ajung sa tina unii la altii si sa creeze o comunitate minunata, care se mareste saptamâna de saptamâna.
Top Dance Radio Click Romania

In fiecare Sambata difuzam Top 20 Dance Radio Click Romania pe care il realizam in functie de propunerile si voturile voastre.

Emisiile Radio Click Romania, program zilnic si saptamanal. Emisii Radio, Concurs cu premii, Top Dance Radio Click Romania, emisii RadioClick,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *