Emil Lassaria - Open Your Heart, single nou

Emil Lassaria – Open Your Heart

loading...

Emil Lassaria – Open Your Heart

Emil Lassaria a lansat o melodie nouă, ”Open Your Heart”. Piesa ”Open Your Heart” este compusă de Emil Marinescu (Emil Lassaria), iar versurile noului single sunt scrise de Emil Marinescu și Caitlyn. Open Your Heart”este a patra lansare a artistului in ultimele 2 luni, seria debutand cu “Bella” la inceputul lunii mai, urmata de “Tequilla Boom Boom” si “From Everything To Nothing”, in colaborare cu Caitlyn. Producatorul a fost nominalizat in 2013 la Romanian Music Awards, la categoria “Cel mai Bun DJ”, cu piesa “Tu Amor’”, in colaborare cu Caitlyn.

In anul 2000, Emil Lassaria isi incepe cariera de DJ radio si cea de producator muzical. Primul sau album, “Back in Plastick” a fost lansat in 2009, pe vremea cand devenea cunoscut si ca remixer, lucrand la piese pentru: Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer. In 2011, piesa “9 mm” intra in topuri la radio-urile din Romania, Germania si Albania. Au urmat o serie de succesuri internationale, colaborarea sa cu Caitlyn generand hit-uri precum “Tu amor”, “Dejame”, “Fiesta” si “Guantanamera”.

Asculta   Emil Lassaria – Open Your Heart 

“Daca ar fi sa o descriu in trei cuvinte: simpla, fresh si energica. O piesa usor atipica, care nu respecta o rețeta anume. Un mix de culturi si influente in care m-am lasat putin dus de val”, spune Emil Lassaria.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *