Emil Lassaria ft. Caitlyn - Summer Sun, single nou

Emil Lassaria ft. Caitlyn – Summer Sun

loading...

Emil Lassaria ft. Caitlyn – Summer Sun

Emil Lassaria, DJ-ul si producatorul ale carui creatii cuceresc de fiecare data prin formule si combinatii exotice, lanseaza o noua piesa cu influente tropicale si plina de spirit care insumeaza toate elementele unui soundtrack de succes pentru distractia din vacanta. „Summer Sun” picteaza povestea unei veri insetate de distracti, iar ritmurile ademenitoare creaza o atmosfera speciala ce te ajuta sa evadezi din rutina si te teleporteaza intr-un cadru insorit de libertate.

emil-lassaria-si-caitlyn

Dupa succesul hit-urilor dance „Tu Amor”, „Serenata”, „Guantamanera”, „Balada”, al colaborarilor cu artisti renumiti dar si al albumului EDM lansat in 2014, Emil Lasaria isi reia titlul de trendsetter al distractiei cu „Summer Sun”. Insusi artistul declara ” este un cumul de stari pe care le cunoastem, pe care le-am trait. Emotia, bucuria pe care o simtim la inceputul verii si nostalgia ce ne loveste pe 1 Septembrie. Este ca acea foaie alba ce isi astepta povestea si pe care o recitim cu alti ochi o data cu trecerea timpului.”

Asculta, Emil Lassaria ft. Caitlyn – Summer Sun

Emil Lassaria si Caitlyn ne incanta cu „Summer Sun” , o piesa cu adevarat tropicala. DJ-ul abordeaza in aceasta vara un nou stil muzical. Acesta din urma a abordat mai multe stiluri , toate neavand succesul care l-a consacrat in urma cu cativa ani. In aceasta vara bronzul va prinde mai bine ascultand noua piesa de la Emil Lassaria.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *