Elena - Lacramioara, single nou

Elena – Lacramioara

Elena – Lacramioara

Elena Gheorghe dă startul seriei de producții Superfriends și lansează un videoclip pentru piesa „Lăcrămioară”, care ne trimite înapoi în timp, la începutul anilor ’90. Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei „Lăcrămioară”, care ne poartă într-o călătorie în timp, cu 26 de ani în urmă, atunci când speranțele erau multe, iar o nouă istorie aștepta să fie scrisă. Pentru filmarea clipului, Elena i-a avut alături pe prietenii din viața reală, band-ul ei și toata povestea a fost regizată de către Florin Botea. Cu „Lăcrămioară”, Elena lansează seria de producții YouTube sub numele Superfriends, povești video despre gașcă, despre relațiile, petrecerile, iubirea dintre prietenii de-o viață.

Elena-Lacramioara-600x400

„A fost un joc super-tare să recreez împreună cu echipa mea acea decadă, o stare, emoția unor vremuri despre care știu foarte multe povești. Sound-ul ‘Lăcramioară’, umorul fin al piesei, drăgălașenia versurilor, toate ne-au dus pe drumul unei astfel de povești și a fost o super-experiență să documentam și să filmăm toata nebunia” spune Elena.Gheorghe Hagi, Aurelian Temișan, Marius Lăcătuș, Loredana apar și ei în clipul Elenei și sunt celebrați de către artistă ca personaje-icon ai acelor ani.

Asculta   Elena – Lacramioara

„Lăcrămioară” este primul video din seria Superfriends, un serial de productii cu povesti cinema despre prietenii mei și nu numai. Eu cred enorm în firesc, în prietenie și în construcții de relații pentru o viață și, cu noua serie, asta îmi doresc să celebrez: oamenii care contează pentru noi, momentele de neuitat și puterea de a zâmbi mereu”, adaugă artista.

„Ei erau cei pe care îi admiram, care ne inspirau și care o fac și acum, un sfert de veac mai târziu – și așa cum azi purtam tricouri cu mesaje și personaje cool, atunci pe ei îi voiam în postere, pe gențile, rucsacurile, hainele noastre; ei erau Bieber, Keep Calm sau Queen B. Alte vremuri, alte icon-uri, același talent & inspiratie, nu?” continuă Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *