Elena Ionescu - Laleyla, single nou

Elena Ionescu – Laleyla

loading...

Elena Ionescu – Laleyla

Elena Ionescu lanseaza prima piesă după despărțirea de trupa Mandinga, “Laleyla”, o piesa in limba spaniola adresata in special fanilor. Compusa de Andrei Vitan alaturi de gasca de la Playu’ Nostru, Laleyla vine cu un sound fresh cu influente latino in care artista se ragaseste cu usurinta. Si de aceasta data Elena a participat la compozitia piesei, textul si o partea din linia melodica apartin artistei. E o piesă fresh, plină de energie, produsă la finalul anului trecut. Elena a lucrat la versuri și la muzică cu Andrei Vitan, cunoscut după ce a participat anul trecut la un concurs de talente.

maxresdefault-1050x591

Odată cu lansarea piesei „Laleyla”, artista lanseaza și un nou concept de show, gândit pentru petreceri private, cu: flamenco, salsa, reggae sau influențe africane mergând până la rock și rap. Noul spectacol al artistei va fi unul cu totul special si va imbina o multitudine de stiluri muzicale: flamenco, salsa, reggae sau influente africane mergand pana la rock si rap. Repertoriul va contine piese cantate in engleza, spaniola sau romana, alaturi de instrumentisti talentati.

Asculta    Elena Ionescu – Laleyla

In curand o vom asculta pe Elena in cadrul proiectului Xsession3, alaturi de Vescan si Mahia Beldo. Artista si-a facut debutul solo, anul trecut, in cadrul aceluiasi proiect, la casa de discuri Scandalos Music, lansand alaturi de Mahia Beldo piesa “Spune-i” si impreuna cu Puya, piesele “Scandalos” si “Pasiune”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *