Elena Gheorghe – Perna mea

loading...

Elena Gheorghe – Perna mea

„Perna mea” este noul single Elena, ce vine acompaniat de un videoclip remake al filmului cult „Dirty Dancing”, , din care nu lipseşte o petrecere în stil american, al fresco, cu hamburgeri, porumb pe grătar, energie rockabilly şi mult dans. “Dirty Dancing este filmul cu care am copilărit mulți dintre noi, o poveste de dragoste care a devenit iconică pentru orice generație și mi-am dorit dintotdeauna o petrecere în aer liber, cu prietenii mei, cu tematica acestui film. La inceputul acestui an, Elena Gheorghe a lansat si piesa Antidot, dupa ce a colaborat cu Naguale pentru Cutremur, track care s-a auzit peste tot, iar alaturi de Kaira a cantat pe Mirror. 

elena - perna mea (1)

Perna mea este cea mai recenta piesa lansata de catre Elena, cu un videoclip inspirat din filmul Dirty Dancing, din care nu lipsesc petrecerea, berile si dansurile provocatoare. Clipul Perna mea este episodul 2 din seria de videouri SUPERFRIENDS, pe care Elena a lansat-o odata cu piesa Lacramioara. “Perna mea” e o piesa latino, pe care am adorat-o din prima secunda cand am auzit-o, e compusa Marius Dia si GEØRGE (baietii de la Panda Music), e perfecta pentru orice super-party”, incheie Elena.

Asculta   Elena Gheorghe – Perna mea

“SuperFriends e un serial cu poveștile de dragoste dintre prieteni de o viață, o inspirație pentru fanii mei pentru idei de superpetreceri și o ocazie de a spune încă o dată, în maniera mea, cât de importante sunt pentru mine relațiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut și cu care trec împreună prin viață. Cred foarte mult în prietenie și îmi doresc să nu uităm niciodată cât de esențiale sunt încrederea și istoriile pe care le construim împreună cu cei de lângă noi”, adaugă Elena.

Eh, “Perna mea” are ritmul și energia interioară care s-au potrivit perfect pe visul meu. Așa că mi-am adunat gașca, am pus grătarele la treabă și băuturile la gheață, am găsit gradina, mi-am adus band-ul și am filmat un super-party care a ținut până dimineața. Am făcut și clip, ne-am și distrat ca nebunii”, spune artista.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *