Elena - E Craciun si Ninge, single nou

Elena – E Craciun si Ninge

loading...

Elena – E Craciun si Ninge

Oficial, a venit iarna, chiar dacă afară e soare și nu zăpadă. Elena Gheorghe ne face poftă de Sărbători cu o piesă de sezon. ”E Crăciun și ninge” deschide oficial sezonul pieselor de iarnă de anul acesta, cu un track vesel si numai bun pentru a ne introduce in atmosfera speciala. Mai sunt cateva zile până la Crăciun, iar dacă încă nu ai intrat în febra Sărbătorilor, piesa Elenei sigur îți va face poftă de miros de brad, de cadouri și de emoția așteptării lui Moș Crăciun. Elena nu e la prima piesa cu tematica de sarbatori pe care ne-o ofera, anul trecut a colaborat cu baietii de la Bere Gratis pentru ”Iarna ne-a surprins indragostiti ”.

e90d7d67333ca8c58ef6b99dfffe3bec

Elena Gheorghe se pregateste deja de sarbatorile de iarna; cantareata este printre primii artisti din acest an care au lansat melodii speciale de Craciun. Dacă încă nu ai intrat în febra Sărbătorilor, piesa Elenei sigur îți va face poftă de miros de brad, de cadouri și de emoția așteptării lui Moș Crăciun. Elena apare alături de băiețelul ei, Nicholas și de alți copii în lyric video. Piesa “E Craciun si ninge” a fost inregistrata la casa de discuri Cat Music, iar printre cei care si-au pus ampreunta asupra melodiei, se numara Adi Cristescu, Maria Coman, Elena Gheorghe si Razvan. Decorul din acest lyric video este unul feeric și mai că ne face să ne apucăm de împodobit bradul.

Asculta  Elena – E Craciun si Ninge

“E Craciun si ninge” dispune si de un videoclip cu versuri, pus la punct de Cezara Armasu, cu participarea lui Nicholas Razvan Ene, Ema Maria Gheorghe si Noel Phillipe Dobrescu. Imaginea Elenei din videoclip, a fost pusa la punct de stilistii Andreea Stancu, Loulou si Cristina Diaconu. Piesa promovata de Elena are versuri frumoase, vesele, tocmai bune pentru a ne introduce in atmosfera speciala. Single-ul a aparut deja pe Youtube, in doar cateva zile de la lansare strangand peste 150.000 de vizualizari.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *