EL Radu – Replay

loading...

EL Radu – Replay

EL Radu a lansat azi o nouă piesă, ”Replay”. După ce doar cititorii KanKan.md au putut asculta în premieră un fragment din noua melodie, de revenire, a artistului, acum interpretul moldovean lansează oficial single-ul online. Artistul din Republica Moldova, EL Radu, lanseaza noul single „Replay” in Romania in aceste zile, promovand piesa la emisiuni tv si radio. Dupa ce a debutat pe piata romaneasca de muzica, in toamna lui 2015 cu videoclipul piesei „Lunatica Mea”, semnata cu Voices Media, artistul decide sa colaboreze cu Havanna Music si Mircea Prusan, respectiv, asa a aparut piesa „Replay”, o piesa de vara, plina de sens si emotie. EL Radu a semnat zilele astea cu Sprint Music, unul dintre cele mai puternice labeluri muzicale din Romania, precizand ca profesionalismul echipei respective ar actiona asupra imaginii artistului in Romania.

13537729_1115723095141042_2531598333013386670_n

Saptamana viitoare EL Radu se intoarce in Moldova pentru a promova piesa si acasa, ulterior va reveni in Romania pentru alte proiecte. Daca piesa se va bucura de success, artistul nu exclude si filmarea unui videoclip. Referitor la vacanta, EL Radu isi va lua o saptamana de odihna abia în luna august. În ultima perioadă, EL Radu s-a apucat tot mai serios și de meseria de producător. Acesta a lansat de curând o cântăreață cu aspirații mari și un talent deosebit, Leenah D.. Radu și Leenah D. vor avea și un duet împreună. Odată cu noul single ”Replay”, EL Radu anunță și că a semnat cu o casă de discuri din România, Sprint Music.

Asculta   EL Radu – Replay

S-a născut la 26 aprilie în anul 1989, or. Ungheni, Republica Moldova,într-o familie de pedagogi. Deja la 4 ani, el era o celebritate a oraşului, în scenă se simţea cu adevărat fericit. În copilărie a avut două pasiuni: muzica şi fotbalul, dar ambele nu în detrimentul învăţăturii. În anul 2005 absolveşte liceul teoretic, apoi devine student la Facultatea de Limbi Străine a Universității de Stat de la Chișinău. Dar la un moment dat visul lui de a fi artist a devenit prioritatea numărul unu a vieţii sale. Astfel în anul 2008 Radu îşi începe cariera muzicală.

A apărut pe piața muzicala cu piesa „Întotdeauna”. Cu piesele „Rămîi” și „Întotdeauna” a participat la preselecția naționala a concursului „Eurovizion-2008″ dar n-a ajus în finală. Participă în anul 2009 la Festivalul Internațional de Muzică „Slaveanskii bazar” din Rusia, obţinînd Premiul Special pentru „Cea mai originală piesă”. În 2012 a colaborat cu interpreta Geta Burlacu, cu care a cîntat în duet piesa „Amintiri”. În prezent lucrează la Compania de Stat „Teleradio-Moldova” în calitate de redactor-prezentator.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *