Ed Sheeran - Perfect Symphony (with Andrea Bocelli),

Ed Sheeran – Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

Ed Sheeran – Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

După duetul cu Beyonce, Ed Sheeran continua seria colaborarilor ”Perfect” cu un duet inregistrat cu Andrea Bocelli. Single-ul lui Ed ajunge, astfel, si la fanii muzicii clasice. Noua versiune a piesei ”Perfect” vine la doar doua saptamani de la duetul cu Beyonce, ce i-a adus lui Ed Sheeran un nou Number One în Marea Britanie. Varianta solo a piesei ”Perfect” a fost lansata cu videoclip la inceputul lunii noiembrie. Clipul a cumulat de atunci peste 294 de milioane de vizionări pe YouTube. Single-ul ”Perfect” este extras de pe albumul „Divide”. Cel de-al 3-lea disc al artistului a fost lansat pe 3 martie, data la care întregul LP a devenit disponibil și pe YouTube.

Materialul a doborât recordul de streamuri pe Spotify (68 de milioane), clipurile asociate pieselor acestui album strângând pe YouTube peste 1 miliard de vizualizări. LP-ul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topurile a 14 țări, inclusiv SUA, Anglia, Canada și Australia. Ed Sheeran a fost în 2014 una dintre revelațiile industriei muzicale. La doar 24 de ani atunci, artistul britanic ajungea la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify din 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Asculta  Ed Sheeran – Perfect Symphony (with Andrea Bocelli)

”M-am simțit extraordinar înregistrând această versiune a piesei ”Perfect” cu Andrea Bocelli acasă la el, în Toscana”, a declarat Ed Sheeran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *