Ed Sheeran - Happier, single nou

Ed Sheeran – Happier

Ed Sheeran – Happier

Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single ”Happier”. În acest clip revedem mascota lui Ed, ce apare și în vizualul piesei ”Sing”. Ed Sheeran, cel mai bine vândut artist la nivel global în 2017, continuă promovarea albumului ”÷” (”Divide”) cu un videoclip filmat pentru piesa ”Happier”. Melodia a fost compusă de Ryan Tedder și Benny Blanco și vorbește despre o relație a sa din adolescență. Recent, Ed Sheeran a primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards 2018. Artistul britanic a primit 15 nominalizări, la fel ca Bruno Mars și Kendrick Lamar. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 20 mai, în Los Angeles.

”Îmi amintesc de o fată cu care am fost împreună în perioada școlii și despre care am scris în mare parte pe cel de-al doilea album. M-am întțnit cu ea ulterior și am văzut-o cu actualul ei prieten. Mi-am dat seama că el este mult mai potrivit pentru ea decât am fost eu vreodată. Când i-am văzut împreună mi-am dat seama că noi nu am arătat așa niciodată cât am format un cuplu, noi nu am fost niciodată atât de fericiți. Așa că am avut o revelație, iar piesa este despre asta”, a povestit Ed Sheeran în emisiunea lui Zane Lowe.

Asculta   Ed Sheeran – Happier 

Următorul album al lui Ed Sheeran nu va mai fi pop. Artistul britanic a mărturisit în cadrul unui podcast că își dorește să înregistreze un disc mai personal, diferit ca sound, chiar dacă va înregistra vânzări mai scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *