Ecaterine - Phoenix, single nou

Ecaterine – Phoenix

loading...

Ecaterine – Phoenix

Talentata cântăreaţă şi compozitoare timişoreană Ecaterine Delia Mircsov, Ecaterine pe numele scenic, lanseaza primul ei single din 2017, “Phoenix”. Piesa este o frumoasa balada melancolica, dar plina de optimism si cu o puternica amprenta personala. Aceasta este si prima piesa compusa de catre Ecaterine. Cu o linie melodica inedita, “Phoenix” a fost produsa in studioul YoungSpiritRecords, de catre Ecaterine si Dima, iar textul este scris de catre Theea Miculescu. De-a lungul timpului, artista a cantat atat piese rock, dance, dar si balade pop.

ecaterina

”Piesa “Phoenix” îmi este foarte dragă și mă reprezintă în totalitate, trup și suflet. Este prima mea creație muzicală, iar prin ea mi-am dorit să demonstrez că sunt un artist complet, care își poate exprima propriile trăiri, stări și o multitudine de sentimente. “Phoenix” este despre puterea pe care o găsești în tine, modul prin care treci peste orice greutate. Piesa e practic despre a nu lăsa nimic să te abată din a deveni cea mai bună versiune a ta. Asta încerc să fac zilnic și cred că am reușit să transmit asta prin “Phoenix”, explică artista.

Asculta   Ecaterine – Phoenix

Piesa „Phoenix”, interpretată în limba română, este produsă de Young Spirit Records pentru Cat Music Romania. Muzica a fost compusă de Ecaterine şi Dima Bodarev, iar versurile noului single au fost scrise de Theea Miculescu. Pana in prezent, Ecaterine a lansat single-uri precum “Flacari de rai”, “Chiky Lala”, “Zi cu Soare”, si a colaborat cu artisti precum DJ Sava, Dimitri. Ecaterine face parte si din proiectul “Human” cu care a lansat deja “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si “You”.

Versuri – Phoenix

Stai pe terasa dar e gandul fugit.
Isi faca casa iarasi un infinit.
Esti pasare de foc intr-un loc racit.
De aia nu-ti place ploaia.(phoenix)

Suflet neimblanzit,
Tu darami orice zid.
Si ai pasul grabit,
Ca taine intregi vii tu sa dezlegi.
Sa spui lumii intregi, dragostea e vie.

Ei nu inteleg cum iti bate inima.
Si de ce nu te gasesti, oriunde stai.
Aer, soare, scris pe aripa ta.
De aia nu-ti place ploaia.

Suflet neimblanzit,
Tu darami orice zid.
Si ai pasul grabit,
Ca taine intregi vii tu sa dezlegi.
Sa spui lumii intregi, dragostea e vie.

Ai magia-n tine, crede-ma.
Am magie, cred in ea.

Fa foc din cenusa, nu mai lasa.
O stea sa se stinga iar.
Ai magie in tine, crede in ea.
Pe tine nu te abandonaaa.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *