Durty Knob – Colega Stie

loading...

Durty Knob – Colega Stie

Narcotic Creation lansează al treilea single din proiectul Durty Knob: “Colega știe”. Sunt inventivi și vin în atenția fanilor cu un material cu totul original, fresh, nebun, poate puțin bizar pentru unii dintre voi: Durty Knob, cel mai îndrăzneț și excentric proiect muzical. Cel de-al treilea single Durty Knob, “Colega știe” te îndeamnă să dai muzica la maxim și beneficiază de un videoclip provocator.

ARTWORK COLEGA STIE youtube

Cu un videoclip hot, îndrăzneț și senzual, Marius Mirica a găsit “ingredientul” perfect pentru a asigura distracția în cluburi. În piesă e un sample dintr-o strofă a single-ului TBC al lui Shift, iar în clipul de imagine o prezență feminină știe exact ce trebuie să facă pentru a rămâne în centrul atenției și a te ține cu sufletul la gură.

Asculta   Durty Knob – Colega Stie

Dacă la începutul verii 2012 a fost lansat primul single Durty Knob „B my boy” cu un clip în care gașca nebună se distrează la mare, a urmat apoi “Koo Koo Bow”, o piesă cu influențe dubstep, elemente ce surprind și în același timp creeaza controverse în rândul iubitorilor acestui gen de muzică, azi vă prezentăm cel de-al treilea single Durty Knob, “Colega știe”.

Marius Mirica, cel responsabil de proiectul Durty Knob a lansat si cu Narcotic Sound & Christian D versiunea reworked a piesei ”Cum crezi”. In vara trecuta, aceeasi formula a venit cu o colaborare cu Andreea Banica pentru piesa ”ALE”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *