Dr. Kucho! feat. Chris Willis - Super Nasty

Dr. Kucho! feat. Chris Willis – Super Nasty

loading...

Dr. Kucho! feat. Chris Willis – Super Nasty

Prezent pe scena muzicala de peste 20 de ani, Daniel Manzano Salazar aka. DJ Kucho!, unul dintre cei mai cunoscuti producatori si DJ ai planetei, revine cu single-ul “Super Nasty” – featuring Chris Willis. Piesa, cu un sound progressive house fresh si energic, este compusa si produsa de Dr. Kucho! si Chris Willis, in Belmondo Studios din Madrid. Popularitatea lui Kucho a crescut rapid, iar in 2013, DJ-ul a primit premiul “The Undisputed King of Spanish House Music” din partea DJ Magazine UK.

Dr.-Kucho-feat-Chris-Willis-Supernasty-YT-720x415

Dr. Kucho! s-a bucurat de succes international cu piese precum “Can’t Stop Playing”, (alaturi de Gregos Salto si Ane Brun), “Love is my game”, “La Tarde Se Ha Puesto Triste” si “The Return Of The King”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, Kucho a colaborat cu Oliver Heldens, Lucas & Steve, Mike Haddad si altii. Intre 4 si 14 mai, Kucho este in turneu de promovare in Columbia, in orase precum Bogota, Cali, Cartagena, Popapyan.

Asculta   Dr. Kucho! feat. Chris Willis – Super Nasty

Chris Willis, una dintre cele mai puternice voci ale scenei dance, este textierul, coproducatorul si vocalul din spatele unora dintre cele mai mari hit-uri ale lui David Guetta, precum “Love is Gone” (2007) si “Getting Over You” (2010).

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *