Doru Todorut si Irina Baiant - The Voice, single nou

Doru Todorut si Irina Baiant – The Voice

Doru Todorut si Irina Baiant – The Voice

Doru Todorut, solistul formatiei Deepcentral, si Irina Baiant s-au calificat in semifinala Eurovision. Cei doi artisti au cucerit juriul cu piesa „The Voice”, o colaborare care aduce in prim plan doua stiluri muzicale total diferite, opera si pop-dance.Irina Baiant si Doru Todorut s-au cunoscut pe platourile de filmare unde s-au inteles perfect si de atunci si-au propus sa lanseze o piesa impreuna. 

Doru-Todorut-si-Irina-Baiant-s-au-calificat-in-semifinala-Eurovision-cu-piesa-ldquo-The-Voice-rdquo-nbsp

Produsa in studiourile Deepcentral, „The Voice” este o piesa intensa si dramatica in acelasi timp, unde vocile celor doi artisti se imbina perfect. Desi provin din zone muzicale foarte diferite, Doru Todorut si Irina Baiant au reusit sa gaseasca reteta perfecta pentru un sound atipic si original. Concursul Eurovision a creat contextul potrivit si astfel s-a nascut piesa „The Voice”.

Asculta   Doru Todorut si Irina Baiant – The Voice

„Am urmarit de-a lungul timpului concursul Eurovision, iar anul acesta am simtit ca este ocazia perfecta. Colaborarea dintre mine si Irina a venit natural si am simtit ca am putea aduce ceva diferit pe scena acestui concurs!” a declarat Doru Todorut.

„Sunt foarte fericita ca am reusit sa ne calificam in semifinala, iar aceasta colaborare a fost pentru mine un moment bun pentru a explora un stil diferit, dar si o provocare de a crea un proiect unic, cu un artist din zona pop-dance!” spune Irina Baiant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *