Doddy - Paranormal, single nou

Doddy – Paranormal

Doddy – Paranormal

Doddy a lansat primul videoclip din „seria de zece”, pe care a anunțat-o de ceva vreme. „Paranormal” e primul single extras de pe video-albumul recent lansat și intitulat „De la zero”. E un concept inovator pentru industria muzicală din România. Mesajul piesei are un puternic impact emoțional. „Paranormal” vorbește despre neînțelegerile dintre părinți și divorțul greu de suportat de către copii, mai ales dacă au vârsta la care pot conștientiza ce se întâmplă. Noul material video „De la zero” este unul inedit în România şi conţine zece cântece însoţite de clipuri regizate de Richard Stan. Începând cu primul episod de astăzi, Sprint Music va lansa zilnic pe canalul său oficial de YouTube câte un videoclip. Primul album al lui Doddy este produs în studioul Epic Entertainment.

14117886_1155667904476549_9052636675852244138_n

Videoclipul arata imagini din viata unui copil traumatizat de certurile dintre parinti, felul in care e folosit ca un instrument in divort, pus sa aleaga, nelinistea pe care o resimte din prima clipa cand trece pragul casei si pana in momentul in care decide sa evadeze. Radu Tudosie – in rolul tatalui si Amelia Toaxen – in rolul mamei sunt ambii actori ai teatrelor dramatice I.D. Sarbu din Petrosani si Elvira Godeanu din Targu Jiu. Rolul copilului este interpretat de Radu Mateita, in varsta de 12 ani, care se pregateste sa devina actor si activeaza intr-o grupa a teatrului dramatic din Petrosani.

Asculta   Doddy – Paranormal

Doddy, pe numele său real Polk Dumitru Claudiu, a lansat o nouă melodie, „Paranormal”, şi videoclipul oficial al cântecului marţi, 20 septembrie 2016, pe YouTube. Piesa „Paranormal” se află pe albumul de debut al lui Doddy, intitulat „De la zero”. Muzica este compusă de Lazar Ştefănel Robert (Neko) şi Claudiu Polk (Doddy), iar versurile noului single sunt scrise de interpret. Protagoniştii videoclipului filmat în Petroşani sunt Rareş Mateiţă, Amelia Toaxen şi Radu Tudosie.

„Neintelegerile dintre parinti si, intr-un final, divortul sunt greu de suportat pentru copii, mai ales daca acestia au varsta suficienta pentru a constientiza”, spune Doddy.

„Am considerat ca acest clip trebuie sa se bazeze pe trairile fiecarui membru al familiei in parte. De aceea am apelat, fara sa stau pe ganduri, la actori. Toti trei au reusit sa transmita exact ce voiam si le multumesc pe aceasta cale”, a declarat regizorul Richard Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *