Doddy - Ma Intorc La Tine, single nou

Doddy – Ma Intorc La Tine

loading...

Doddy – Ma Intorc La Tine

Doddy lanseaza azi cel de-al saselea single cu videoclip de pe albumul “De la zero“, “Ma intorc la tine“. Muzica este compusă de Robert Lazăr (Neko) şi Claudiu Polk (Doddy), iar versurile noului single sunt scrise de către Doddy. Regia videoclipului îi aparţine lui Richard Stan. Primele cinci piese prezentate publicului au fost „Paranormal”, „Pe ochi frumoşi”, „Singur” (Doddy feat. What’s Up), „Aoleu” şi „Alcool”.

Ma intorc la tine cover

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din cariera, intr-un format inovator in industria muzicala din Romania: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un intreg audio-vizual si trebuie ascultat si urmarit ca fiind o calatorie non-lineara prin gandurile si viziunile luiDoddy.

Asculta  Doddy – Ma Intorc La Tine 

“ “Ma intorc la tine“ este o piesa pentru ea, pentru cea care nu intelege ca „atunci cand ai treaba” nu inseamna ca o „ignori” si ca nu iti pasa. Nu te poti supara pe cineva care oricum la finalul zilei alege sa fie langa tine, de fiecare data”, spune Doddy.

Albumul “De la zero” este produs in studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate in Petrosani, orasul natal al artistului, pe Valea Jiului si in Bucuresti, de catre regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *