Doddy feat. Marcel Pavel - Fara Sa Stii, single nou

Doddy feat. Marcel Pavel – Fara Sa Stii

loading...

Doddy feat. Marcel Pavel – Fara Sa Stii

Primăvara vine cu piese și colaborări interesante. După ce în toamnă a lansat albumul video „De la zero“, Doddy revine cu un nou single, „Fără să ştii“, interpretat alături de Marcel Pavel. O combinatie de succes intre doi artisti din sfere muzicale diferite. Marcel Pavel, a povestit că a fost contactat de regizorul și co-producătorul videoclipului, Richard Stan. I-a propus colaborarea cu Doddy și a acceptat, chiar dacă știa că stilurile lor muzicale sunt complet diferite. Cei doi au lucrat foarte bine, iar asta se vede în ce a rezultat.Doddy este un talentat artist hip-pop, devenit cunoscut in urma hiturilor pe care le-a lansat de-a lungul anilor, fie ale lui, fie compuse pentru alti artisti de top. Marcel Pavel este unul dintre cei mai grandiosi si iubiti artisti romani ai muzicii pop-clasice, cu o istorie impresionanta si o voce de exceptie. Piesa a fost creată în studioul Epic Entertainment de Doddy și Peter Zaad, iar regia videoclipului îi aparține lui Richard Stan (RS Media).

Coperta Fara sa stii

Rolurile din videoclip au fost interpretate de actorii Fulvia Folosea, Silviu Mircescu și George Burcea, dar la acest proiect au participat și dansatori de la High Class Dance. Videoclipul a fost filmat intr-o singura zi, in Bucuresti, in cadrul complexului rezidential Ibiza Sol. Fulvia Folosea, Silviu Mircescu si George Burcea au ”jucat” fantastic rolurile din videoclip. Pe primii doi ii puteti vedea in marile productii ale Teatrului National din Bucuresti, iar pe George il puteti urmari in cateva filme produse atat in Romania, cat si international. Pe Doddy l-am ascultat si cu albumul sau “De la zero“, dar de-a lungul timpului a bifat colaborari cu Nicole Cherry la “Rezervat“, cu Oana Radu la “Stai“ sau cu Karmen la “O balada“.

Asculta  Doddy feat. Marcel Pavel – Fara Sa Stii

”Fara sa stii s-a nascut din dorinta mea de a face ceva unic! De ceva timp ma tot gandeam cum ar suna o melodie in stilul meu, dar in colaborare cu un artist care are un stil total diferit. Asa am ajuns la combinatia intre hip-pop si clasic. Neintelegand de ce nu a incercat nimeni aceasta combinatie, am ales un tenor, dar nu orice tenor: pe Marcel Pavel. Pentru mine, el reprezinta cea mai mare voce romaneasca a muzicii clasice si, sincer, dupa ce i-am facut propunerea, m-am asteptat la un refuz politicos din partea lui. Am ramas socat de acceptul lui, placerea si compatibilitatea din acest proiect. Nu in ultimul rand, as vrea sa-i multumesc lui Richard Stan, nu doar pentru faptul ca e regizorul si partenerul meu in lupta aceasta cu industria muzicala, ci si pentru faptul ca are mereu incredere in „mintea mea bolnava muzical”, afirma Doddy.

Despre implicarea in acest proiect, Marcel Pavel spune: ”Am fost contactat, intr-o zi, de catre Richard Stan – regizorul si co-producatorul acestui proiect muzical – care mi-a propus sa inregistrez o piesa alaturi de un artist hip-pop. Dupa ce am ascultat piesa, in sinea mea am stiut ca acest stil muzical era putin atipic pentru mine! Cu toate acestea, eram curios cine a compus-o si cine va canta partea de rap, stiind sigur ca eu nu am sa fac acest lucru. Raspunsul l-am primit, imi amintesc, chiar de la compozitorul piesei: ”Eu sunt Doddy, cel care va canta alaturi de dumneavoastra.” Am ramas putin surprins de comportamentul sau si stilul exprimare, pentru ca ma asteptam sa intalnesc un tip rebel si plin de sine. Dar, din contra, am intalnit in persoana lui Doddy un om plin de bun simt si respect! Am acceptat pe loc aceasta colaborare, pe care o consider, de ce nu, o provocare pentru mine! Sper ca piesa „Fara sa stii” sa fie pe gustul publicului larg”.

”Proiectul a fost unul intre prieteni. Sunt onorat ca am colaborat cu Marcel Pavel, un artist grandios si un nou prieten de calitate. De aceasta data m-am implicat mai mult decat regizoral si am produs, impreuna cu Doddy, intreg proiectul. RS MEDIA si EPIC ENTERTAINMENT vor produce multe proiecte interesante impreuna. Suntem prieteni de foarte multi ani si consider ca avem aceeasi viziune. Multumesc WESSE, artistilor, actorilor, dansatorilor si intregii echipe”, declara regizorul Richard Stan.

Versuri – Fara sa stii

L-ai cunoscut, totul era cum tre’ sa fie la-nceput
Parea ca ai fluturi in stomac, nimic mai mult
Usor, usor ai realizat cam tot ce-ai vrut
Bineinteles, ca nu te-ai multumit cu atat
El venea de la sut, deseori mult prea rupt
Sa se-ntrebe ce faci, pe unde ai disparut
Te iubea, te-a crezut, nu stia c-ai cazut
Intr-o patima oarba si ca te-a pierdut

Sentimente sau hartii
Pune-le in balanta acum
Si vezi unde vrei sa fii
Pana nu te pierzi pe drum

L-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii
Te-astepta mereu sa vii
Printre zilele pustii
Oare, oare ti-a trecut prin minte
Cat de tare il doare
Intr-o zi iti vei aminti
Ca l-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii

L-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii

E un nou inceput, tot ce nu ai avut
Acum ai la discretie si ce n-ai vrut
Ce arogante, ultimele tipuri de pantofi si ce vacante
N-o sa te tin in brate
Ca ai dat pasarea din mana pe cea de pe gard
Si pot baga mana in foc, stiind ca n-o sa ma ard
Ca deja din prima luna o sa versi lacrimi pe fard
Si c-o sa vrei sa te-ntorci pe-un loc deja ocupat

Hai zi, sentimente sau hartii
Pune-le in balanta acum
Si vezi unde vrei sa fii
Pana nu te pierzi pe drum

L-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii
Te-astepta mereu sa vii
Printre zilele pustii

Oare, oare ti-a trecut prin minte
Cat de tare il doare
Intr-o zi iti vei aminti
Ca l-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii

Cand te vei intalni cu inima
Vei stii exact ce inseamna dragostea
Si ca n-o poti cumpara
Oricat de multi ai avea
Banii n-aduc fericirea

L-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii
Te-asteptam iarasi sa vii
Printre zilele pustii

Oare, oare ti-a trecut prin minte
Cat de tare il doare
Intr-o zi iti vei aminti
Ca l-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii

L-ai iubit fara sa stii
Printre noptile pustii.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *