DJ Sava feat. Irina Rimes - I Loved You, single nou

DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You

loading...

DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You

E vremea lansărilor în muzica românească și a colaborărilor HIT. Dupa ce a ajuns în finala show-ului de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, și a dat lovitura cu „Visele”, primul ei single, Irina Rimes e pregătită să spargă topurile din nou. De data aceasta într-un featuring cu DJ Sava. Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului „Fabrica de staturi”, iar in urma cu 3 luni a lansat hitul „Visele”, care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.

img

Hit maker-ul DJ Sava colaboreaza cu noua senzatie din muzica romaneasca, Irina Rimes si lanseaza single-ul „I Loved You”, alaturi de un videoclip filmat peste ocean. O coproductie Cat Music – Quantum Music, single-ul „I Loved You” este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, „Visele”, unul dintre hiturile verii 2016, alaturi de Lu-k Beats. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood. In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul „Love in Dubai”, o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.

Asculta   DJ Sava feat. Irina Rimes – I Loved You 

Irina Rimes, interpreta hitului “Visele”, şi DJ Sava au lansat o nouă melodie, “I Loved You”, însoţită de videoclipul oficial. Piesa de dragoste “I Loved You” este produsă de către DJ Sava pentru Cat Music Romania şi Quantum Music. Irina Rimes a compus muzica şi versurile noului single, iar regia clipului îi aparţine lui Alex Ceauşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *