DJ Rynno & Sylvia - De Neinlocuit, single nou

DJ Rynno & Sylvia – De Neinlocuit

DJ Rynno & Sylvia – De Neinlocuit

De ziua lui, DJ Rhynno le-a făcut fanilor o surpriză.  A lansat un nou videoclip împreună cu Sylvia. DJ Rynno si Sylvia se intorc cu piesa De neinlocuit, o piesa de club in stilul care i-a consacrat si care le-a adus succesul in topuri. Piesa „De neînlocuit” este una interesantă, ce combină mai multe stiluri, inclusiv deephouse, și este prima melodie de acest gen din România. Unde mai pui că este și în limba română. Radio Click Romania, nu poate sa nu ofere ascultatorilor, acest nou single.

1460568991663589b0

Azi e ziua lui DJ Rynno si a primit deja cel mai frumos cadou in avans. Impreuna cu Sylvia, colega lui, au filmat un super videoclip la piesa “De neanlocuit”. Single-ul contine trei stiluri muzicale diferite fiind primul deep house de acest gen din Romania. Single-ul contine trei stiluri muzicale diferite fiind primul deep house de acest gen din Romania.

Asculta  DJ Rynno & Sylvia – De Neinlocuit

Ne-am gandit sa facem o piesa de club si sa revenim la stilul care ne-a consacrat. Este prima piesa de deep house din Romania, in limba romana! Pentru ca vine vara ne-am orientat sa facem o piesa de club. Ne dorim sa atingem si acest target si chiar militam pentru faptul de a reveni muzica de club romaneasca atat in cluburile din Romania, cat si pe radiouri”, spune Sylvia.

Pe DJ Rynno si Sylvia i-am ascultat la finalul anului trecut cu piesa El si ea, dupa ce venisera cu Let Me Love You, cu tot cu un videoclip provocator in care Sylvia dansa la bara. In 2013, ei se aflau in topul celor mai difuzate piese cu track-ul Chiar daca ai plecat, un featuring cu Phelipe.

Versuri – De neinlocuit

Esti aproape, dar nu esti lanfga mine
Spune-mi de ce nu mai fac parte din tine
Ma lasi sa cred ca tot ce fac eu
Nu ne face bine

Stai langa mine, stii ca esti de neinlocuit
Nu pot sa te uit
Stai langa mine, o sa-ti cer iubirea inapoi
Ramasa intre noi

Nu ma auzi cand strig, din nou, dupa tine
Nu ma-ntelegi cand iti spun simple cuvinte
In pieptul meu, inima bate-n doi
Te minti ca ti-e mai bine

Stai langa mine, stii ca esti de neinlocuit
Nu pot sa te uit
Stai langa mine, o sa-ti cer iubirea inapoi
Ramasa intre noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *