DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se vad, single nou

DJ Project feat. Xenia – Ochii care nu se vad

loading...

DJ Project feat. Xenia – Ochii care nu se vad

Băieții de la DJ Project n-au prea avut succes la soliste, însă au scos hit după hit. Baietii de la DJ Project, după colaborarea cu Ela Rose, au schimbat din nou solista și au lansat o piesă cu versuri in limba romana, “Ochii care nu se vad”, o super-colaborare cu Xenia Costinar, noua solista. Piesa este compusa de catre Adi Cristescu, Gino Manzotti si Chris Mayer, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, cel alaturi de care DJ Project a mai colaborat si pentru alte clipuri. Se numește „Ochii care nu se văd” și nu e inspirată de clișeul ochii care nu se văd se uită, ci merge mai departe cu inspirația. Melodia are un mesaj de dragoste, așa cum ne-a obișnuit DJ Project de fiecare dată.

dj-project

Tânăra artistă alături de care DJ Project lansează noul single, Xenia Costinar, este în prezent studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secţia canto-opera (soprană lirică). La doar 20 de ani, Xenia are în palmares un număr impresionant de premii naţionale şi internaţionale, cum ar fi locul 1 în cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, „Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul internaţional Carl Filtch şi multe altele şi a susţinut concerte alături de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare.

Asculta DJ Project feat. Xenia – Ochii care nu se vad

Trupa, formată în anul 2000, iniţial doar cu cei doi băieţi în componenţă, au avut-o voce pe Ellie White din 2003. La sfârşitul lui 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu, dar a plecat în decembrie 2011 tot din cauza sarcinii, fiind înlocuită apoi cu Adela Popescu, care 4 ani mai târziu avea să rămână însărcinată. 16 ani de activitate muzicală, 9 albume, 24 de piese şi videoclipuri, primele poziţii în topurile muzicale, zeci de premii naţionale şi internaţionale, mii de concerte în ţară şi străinătate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *