Dj MaGnUm & Dj Lion ft. Ank Neacsu & Antidot – No Puedo Mas

Dj MaGnUm & Dj Lion ft. Ank Neacsu & Antidot – No Puedo Mas

Ank Neacsu e pe buzele specialistilor in muzica de afara.  Mai precis melodia lansata de artista vara trecuta, in colaborare cu Dj Magnum & Dj Lion si Antidot,”No Puedo Mas”, a fost pe placul mai multor DJ care si-au exprimat dorinta de a remixa aceasta piesa. 

descărcare (1)

 

”Speram sa va placa remixul piesei „No Puedo Mas” la fel de mult ca si originalul. Ne bucuram ca mai multi DJ din afara tarii, nu doar unul, ne- au contactat in legatura cu remixul piesei. Dj Magnum si Dj Lion au facut o treaba buna, se pare, din nou! Anul acesta va pregatim surprize muzicale frumoase, asa ca fiti cu ochii si cu urechile pe noi!”, spune Ank Neacsu.

Asculta  Dj MaGnUm & Dj Lion ft. Ank Neacsu & Antidot – No Puedo Mas

Piesa este una comerciala, energica, in limba engleza si spaniola, care se incadreaza perfect in playlistul radiourilor si cluburilor atat din Romania cat si din afara tarii, avand influente orientale si r&b, cu un puternic si frumos mesaj de dragoste, ce speram sa va incante si sa va faca sa dansati toata vara . De asemena pe piesa apare ca invitat si “Antidot”, un rapper talentat din Iasi, care aduce un plus de flow piesei.

Piesa este semnata cu label-ul Sprint Music, este compusa de cei doi Dj originari din Iasi, de versuri s-au ocupat Emanuela Oancea si Antidot, mixing-ul si mastering-ul a fost realizat de Alexandru Truta (Alex Tee) si Alexandru Serbu (Bolero) la Rolla 7 Production.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *