Dj Layla & Lorina - Don't Blame My Heart

Dj Layla & Lorina – Don’t Blame My Heart

loading...

Dj Layla & Lorina – Don’t Blame My Heart

Dupa single-urile de succes „Single Lady”, „I’m Your Angel”, „I Need Love” sau „Kill Me Or Kiss Me”, Dj Layla revine cu un nou videoclip provocator pentru cel mai nou single „Don’t Blame My Heart” in colaborare cu Lorina. „Don’t Blame My Heart” este o piesa produsa de producatorul muzical al proiectului Radu Sirbu in studioul Rassada Music, iar textul piesei a fost semnat de Sianna in colaborare cu Lorina.

Don't Blame My Heart

Don’t Blame My Heart” este una din piesele mele preferate. O data cu ea m-am intors la stilul care m-a consacrat si cu care m-am identificat cel mai bine. Imi place starea dreammy pe care mi-o provoaca piesa la fiecare ascultare si sunt sigura ca multi dintre fanii mei se vor regasi in versurile piesei. Nu suntem roboti, suntem oameni… cu totii gresim… a gresi e uman.” a declarat DJ Layla.

Asculta  Dj Layla & Lorina – Don’t Blame My Heart

Dj Layla, este o muziciană/compozitoare originară din Republica Moldova, care activează ca DJ în România. Discul său single de debut, intitulat „Single Lady”, este o colaborare cu tânăra cântăreață română Alissa, cântec care și-a făcut simțită prezența în clasamentele de specialitate din România, Republica Moldova și Rusia, obținând poziții înalte.

Lorina s-a făcut remarcată în urma concursului „Vocea României„, unde a cântat în duet cu Ştefan Stan, câştigătorul acelui sezon al emisiunii, piesa „One Reason”. Un an mai târziu a lansat alături de casa de producţie Rassada Music primul sau single solo, intitulat „Away From Home” iar câteva luni după a avut o frumoasă colaborare cu Dj Layla pentru piesa „Searching 4 LOVE”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *