DJ Khaled - No Brainer ft. Justin Bieber

DJ Khaled – No Brainer ft. Justin Bieber, Chance the Rapper, Quavo

loading...

DJ Khaled – No Brainer ft. Justin Bieber, Chance the Rapper, Quavo

Dj Khaled revine cu o colaborare inedită la piesa „No Brainer”. Acesta a ales să lucreze împreună cu Chance The Rapper, Justin Bieber și Quavo.Nu este pentru prima oară când cei patru compun o piesă împreună, însă cu siguranță fanii nu se așteptau să mai lanseze o melodie în aceeași formulă. „I’m The One”, lansată în 2017, a ajuns pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100. Se pare că „No Brainer” este primul single de pe viitorul album al DJ-ului, „Father of Asahd”.

Videoclipul piesei poartă semnătura lui Colin Tilley (Boy in the Castle Productions), iar alături de DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper și Quavo, apare și Asahd, fiul lui DJ Khaled. Regizorul a mai lucrat înainte și cu Rihanna și DJ Khaled pentru clipul melodiei „Wild Thoughts” sau cu Kendrick Lamar (piesa „Alright”).

Asculta  DJ Khaled – No Brainer ft. Justin Bieber, Chance the Rapper, Quavo

Recent, fanii lui DJ Khaled au fost foarte dezamăgiți de faptul că acesta și-a anulat concertul din cadrul Wireless Festival, iar apoi a publicat pe rețelele de socializare fotografii din vacanță.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *