Dirty South feat. ANIMA! - I Swear, single nou

Dirty South feat. ANIMA! – I Swear

loading...

Dirty South feat. ANIMA! – I Swear

Anjunabeats a lansat noul single al celui mai recent nume intrat in roosterul casei de discuri a britanicilor de la Above & Beyond. Vorbim de Dirty South, cu al sau dancefloor destroyer intitulat „I Swear”. Responsabil de hituri precum „Let It Go” (feat. Rudy), „Open Your Heart” (cu Axwell si acelasi Rudy) sau „City of Dreams” (cu Alesso si Ruben Haze), australianul Dirty South este un nume memorabil pentru multi dintre cei care au crescut cu muzica house a ultimilor 10 ani. Dupa ce vara trecuta a lansat o prima colaborare cu ANIMA!, Dirty South vine acum cu un follow-up incendiar care il propulseaza direct in familia Anjunabeats.

Dirty-South1(1)

„I Swear” este o productie progressive house de-a dreptul electrizanta, completata perfect de vocalul trupei indie-eletronica ANIMA!. Testata in premiera de Dirty South in cadrul gigului sau din Avalon Hollywood, Los Angeles, sustinut la finele lunii octombrie, noua piesa a acestuia are toate sansele sa fie una dintre piesele house ale acestei primaveri. Pete Tong, Kryder, Bobina, Judge Jules si, desigur, Above & Beyond,  toti au sprijinit-o si au testat-o in aceste luni premergatoare lansarii oficiale.

Asculta   Dirty South feat. ANIMA! – I Swear

Asa cum va spuneam mai sus, „I Swear” nu reprezinta pentru Dirty South primul release de anul acesta, dar si debutul sau la Anjunabeats, un label care si-a diversificat foarte multe artistii si release-urile in ultimii ani, transformandu-se intr-o casa de discuri care promoveaza nu doar genul trance, ci in general muzica dance melodica si de calitate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *