Directia 5 - Ramane din noi... dragostea, single nou

Directia 5 – Ramane din noi… dragostea

loading...

Directia 5 – Ramane din noi… dragostea

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Rămâne din noi… dragostea”, clip cu un aer linistit si hippie, o iesire la picnic cu prietenii . Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Petre Năstase. După colaborarea cu Nicoleta Nucă pentru piesa „Salut! Ce faci”, directia 5 lansează single-ul „Rămâne din noi… dragostea” împreună cu Alina Crișan, fostă membră a trupei ASIA. Noul lor material video e pe masura piesei, cu un aer linistit si hippie, o iesire la picnic cu prietenii in care toata lumea zambeste si se simte bine.

directia 5 - ramane din noi___ dragostea
„Rămâne din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de trupă în 2016, anul în care direcția 5 sărbătorește 25 de ani de carieră. Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei, „Love, Peace & Harmony”. Compoziția este semnată de Marian Ionescu, autorul versurilor fiind poetul și interpretul de muzică folk Dinu Olărașu. Pentru videoclip, trupa a lucrat din nou cu regizorul Petre Năstase, ca și în cazul clipurilor „Salut! Ce faci?”, „Îți mulțumesc” și „Plin de furtuni”. Direcția 5 și Alina au început colaborarea în 2015. De atunci, Alina este o prezență constanta la concertele și evenimentele la care participă trupa.

Asculta  Directia 5 – Ramane din noi… dragostea

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Versurile melodiei „Ramane din noi… dragostea “

Ramane in urma ceva
Ramane din noi dragostea
Ramane din noapte o stea
Mai putin e indeajuns
E cumva ca un raspuns
Ramane din noi dragostea

Ramane din flori un parfum
Ramai tu cu mine, acum
Ramai pana la capat de drum

Mai putin e indeajuns
E cumva ca un raspuns
Ramane din noi dragostea

Ramane frumos din ce-a fost
Ramane din lume un rost
Ramane din fluture, zbor
Mai putin e indeajuns
E cumva ca un raspuns
Ramane din noi dragostea

Ramane din noi dragostea

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *