Direcţia 5 - Paradis, single nou

Directia 5 – Paradis

loading...

Directia 5 – Paradis

Directia 5 lansează cea mai zen piesa a toamnei, „Paradis”, un single plin de clasa si romantism. Videoclipul acestei creatii reflecta din plin atmosfera idilica invocata de versuri, în peisaje autohtone superbe. Va invitam sa urmariti noul clip în cadrul articolului. La 8 luni după lansarea piesei „Când sunt cu tine” sosete „Paradis”. Versurile sale sunt scrise de catre Dinu Olăraşu, iar muzica este compusa de catre Marian Ionescu. Videoclipul regizat de Dan Petcan prezinta o dupa-amiaza perfecta, cu soarele sus pe cer si tineri frumosi care se iubesc in mijlocul unei livezi de meri. Pusi pe sotii si alergând prin natura, tinerii îi au ca îngeri pazitori invizibili pe muzicieni. Turneul de promovare a viitorului LP „În Culori” este pe cale să înceapă, cu opriri la Galaţi, Buzău, Braşov sau Iaşi. Un eveniment special dedicat noului LP are loc la Teatrul Naţional Bucureşti pe 12 noiembrie.

Despre această creaţie Marian Ionescu a avut următoarele cuvinte: Ne dorim ca muzica noastră să nu se subordoneze altor criterii decât celor care ţin de frumos, iar prin această piesă încercam să-i purtăm pe oameni într-o lume inocentă, sensibilă, în care dragostea este totul. Clipul redă atmosfera de libertate, în care oamenii preţuiesc fiecare clipă şi o trăiesc la maxim. „Paradis” este primul single extras de pe albumul „În culori” pe care grupul îl va lansa la sfârşitul acestui an. În luna noiembrie a anului trecut Direcţia 5 lansa albumul „Happy Days”, de pe care a fost extras single-ul „Când sunt cu tine”, foarte apreciat de public. Pe acelaşi LP s-a regăsit colaborarea cu Adrian Sînă „Să-i iert păcate”, dar şi „Pulbere de stele”, un alt hit al trupei. Grupul sărbătorea 25 de ani de existenţă în 2016, odată cu lansarea discului „Love, Peace & Harmony”.

Asculta  Direcţia 5 – Paradis

Noua componenţă o include şi pe Alina Crişan, care s-a alăturat grupulul în 2015. Direcţia 5 înseamnă Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, care au pătruns pe piaţa muzicală de la noi în 1991. Cu peste 20 de de albume la activ şi zeci de hituri pe radio, TV şi în topuri formaţia s-a reinventat şi a avut colaborări din cele mai inedite, cu Loredana Groza, Paula Seling sau Lidia Buble.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *