Directia 5 - Cand sunt cu tine

Directia 5 – Cand sunt cu tine

loading...

Directia 5 – Cand sunt cu tine

Directia 5 lanseaza piesa “Cand sunt cu tine”, o poveste de dragoste cu zambete calde si sentimente pe care le ai atunci cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta. Versurile sunt scrise de Dinu Olaraşu, iar muzica este compusă de Marian Ionescu. Videoclipul piesei este regizat de Alex Ceauşu şi a fost filmat pe parcursul unei zile. Single-ul “Când sunt cu tine” se regăseşte pe cel mai recent albumul lansat de trupă, “Happy Days”. Pe disc sunt incluse 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv”, „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate” (alături de Adi Sina).

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu, grupul directia 5 s-a infiintat in 1991, la Bucuresti. In 1992, trupa lanseaza albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”, apoi urmeaza o lunga istorie muzicala, ce face ca Directia 5 sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare. In cei 27 de ani de activitate, Directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alaturi de nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling si multi altii.

Asculta  Directia 5 – Cand sunt cu tine

In 2016, Directia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odata cu sarbatorirea a 25 de ani de cariera. Alina si trupa au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele si evenimentele la care participa trupa.

Versuri – Cand sunt cu tine

E mereu alt inceput
E goana prin necunoscut
Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine
E tot timpul altcumva
Cand respir in preajma ta
Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine

Iara ele noptile
Sa nu se mai termine
Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine
Poate a fost sa fie asa
Sa fii jumatatea mea

Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine
Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine
Cand sunt cu tine
Cand esti cu mine

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *