Directia 5 - Balerina, single nou

Directia 5 – Balerina

loading...

Directia 5 – Balerina

Cu doua luni inainte de concertul aniversar „Ramane din noi… dragostea”, pe care il sustine la Sala Palatului pe 29 noiembrie, formatia directia 5 lanseaza piesa si videoclipul „Balerina”. O poezie vizuala plina de emotie, sinceritate, dragoste, in care dansul este elementul principal, videoclipul accentueaza versurile scrise de catre Dinu Olarasu, pe muzica lui Marian Ionescu. Piesa „Balerina” este al treilea single extras de urmatorul album al trupei „Love, Peace & Harmony”, care va fi lansat la concertul „Ramane din noi… dragostea”, in anul in care directia 5 aniverseaza 25 de ani de muzica. Pe 29 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului, directia 5 reintra pe taramul in care dragostea este tot ce avem, intr-un spectacol exceptional in care romantismul se imbina perfect cu pop-rock-ul.

Directia-5

„Albumul nu se supune cu totul regulilor de piaţă , discul este cam hipiot, este partea aia a hipioţilor, care nu se supun regulilor sociale, ci doar regulilor care ţin de interiorul lor, deci ce simt ei în raport cu lumea care-i înconjoara! … vrem sa lansam discul si la Reşiţa, împreuna cu Radio Romania Reşiţa, probabil că undeva în intervalul Noiembrie – Decembrie suntem acolo…”. Legat de faptul ca în ultimii 2 ani cele mai noi hituri au fost lansate în premieră naţională la Radio Reşiţa, Marian Ionescu a spus că:” este regula noastră (a Directiei 5) voi il difuzaţi şi mai apoi il difuzăm în restul tării!!! „.

Asculta   Directia 5 – Balerina 

Marian Ionescu compozitorul celor de la Directia 5 ne explică povestea balerinei din noul single: ” Povestea unei balerine anonime, dar care are acelaşi orizont de aşteptare ca toate balerinele. Balerina din cântecul nostru este o balerina fericită, care reuşeşte! … Apare pe albmul nostru care se va lansa în 29 Noiembrie.

Versuri Balerina

Parca plutea cand dansa
Prἰn roua, ea, chiar in zori
Nici n-atingea pamantul, ea
Cu pasi moi, zburatori

Inca nu-mi vine sa cred
Poate visam un balet
Se ridica nu stiu cum
Atat de usor..

Cum de-o vedeam e un mister
Era un inger din cer
Si-apoi cumva disparea
Atat de usor..

La inceput nici n-am crezut
N-ar fi putut fi real
Parca plutea cand dansa
In alte lumi, genial

Inca nu-mi vine sa cred
Poate visam un balet
Se ridica nu stiu cum
Atat de usor..

Cum de-o vedeam e un mister
Era un inger din cer
Sἰ-apoi cumva disparea
Atat de usor…

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *