Depeche Mode - Where's the Revolution, single nou

Depeche Mode – Where’s the Revolution

Depeche Mode – Where’s the Revolution

Iconica trupa Depeche Mode lanseaza un nou single,  “Where’s The Revolution“. Este insotit si de un lyric video si primul track extras de pe urmatorul album, Spirit, care va fi lansat global pe 17 martie 2017.  Noul material discografic marcheaza prima colaborare a trupei cu producatorul James Ford si este lansat la 4 ani de la albumul „Delta Machine”, care a debutat pe primul loc in topurile din 12 tari. O prima recenzie a noului album a venit de la revista Q Magazine, care l-a catalogat drept cel mai energizant material al trupei. Depeche Mode este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume, cu recorduri in vanzari: peste 100 milioane de unitati vandute si concerte in fata a peste 30 milioane de fani.

maxresdefault(2)

Formata in 1981, Depeche Mode – Martin Gore, Dave Gahan si Andy Fletcher – continua sa castige aprecierea criticilor din intreaga lume, atat in studio, cat si in live act-uri, dar si din partea a nenumarati artisti, care vad band-ul ca pe o sursa constanta de inspiratie. Cele 13 albume de studio ale trupei au ajuns in top 10 in peste 20 de tari, inclusiv SUA si Marea Britanie. Ultimul lor album de studio, Delta Machine, a debutat pe locul 1 in 12 tari, fapt ce a dus la un turneu mondial, in fata a peste 2,5 milioane de fani. In toamna anului 2016, Depeche Mode a lansat alaturi de SONY Music Entertainment, “Single Video Collection”, DVD ce contine peste 4 ore de clip-uri ale pieselor extraordinare pe care trupa le-a lansat de-a lungul anilor. Cel de-al 14 album, “Spirit”, este gata sa continue istoria muzicala inovativa a trupei si succesul sau commercial.

Asculta  Depeche Mode – Where’s the Revolution

Depeche Mode va promova materialul printr-un turneu mondial, cu 34 de show-uri in 21 de tari din Europa, iar Stockholm va fi prima capitala in care va ajunge trupa, pe data de 5 mai. Depeche Mode ajunge si in Romania, pe 23 iulie, in Cluj. Biletele din Golden Circle pot fi cadoul ideal pentru cei care nu vor sa rateze cel mai mare concert din Transilvania din 2017. Biletele pot fi achizitionate online, pe eventim.ro si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Sunt disponibile bilete in toate categoriile de pret: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 226 lei – Golden Circle, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I si 487 lei la Tribuna VIP.

Fanii mai au la dispozitie si pachete Early Entry, ce asigura accesul cu prioritate in zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achizitionat la pretul de 199 de lei si este valabil doar impreuna cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute inainte de ora oficiala de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare si un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gasca@emagic.ro. Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 si cuprinde show-uri in 32 de orase din 21 de tari. Dupa doua evenimente de succes la Bucuresti, legendara trupa va sustine primul concert din Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *