Deniz Cem - Git Dedim Olmadı, single nou

Deniz Cem – Git Dedim Olmadı

loading...

Deniz Cem – Git Dedim Olmadı

Deniz Cem lansează „Git dedim olmadı”, o piesa în limba turcă inspirată din fosta lui relație de iubire. Interpretul international Deniz Cem lanseaza azi o piesa inspirata din viata reala, “Git dedim olmadı”. Deniz a semnat in Romania cu casa de discuri Sprint Music si vrea sa se faca remarcat si pe piata muzicala de la noi. Sprint Media Group este una dintre cele mai vechi agentii de management artistic si impresariat artistic din Romania.

13510871_1048857301834398_7057277170173495596_n

“Este o piesa pe care am compus-o in timp ce glumeam cu fosta mea prietena, acasa, si vorbeam despre clipurile haioase pe care le-am postat pe Youtube. Titlul single-ului, “Git dedim olmadı”, inseamna in engleza “It didn’t work when I said go”.  Este o poveste despre un barbat si o femeie. Barbatul se preface ca e plictisit de iubita lui, cerandu-i fetei sa stea departe de el…Descoperiti detalii daca ascultati piesa! Sper sa va placa!”, spune artistul turc.

Asculta  Deniz Cem – Git Dedim Olmadı

Deniz Cem a compus peste 50 de melodii si canta in limba engleza, turca, dar si alte limbi de origine latina. Infiintata in anul 2001, Sprint Media a adus pe culmile succesului foarte multi artisti, precum: Alb Negru, Shift, Ralflo, Simona Nae, iar numele sonore nu se opresc aici.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *