Denisa Trofin - Cum ar fi?, single nou

Denisa Trofin – Cum ar fi?

loading...

Denisa Trofin – Cum ar fi?

După o perioadă aglomerată, în care școala a ocupat primul loc în viața Denisei Trofin, artista lansează un nou single, “Cum ar fi?”. O fire foarte ambitioasa,care cand vrea ceva cu adevarat, nu se da batuta pana nu obtine. Dance și cu un refren catchy, piesa este compusă de George Papagheorghe, Erik și Marius Dia, cel din urmă este și printre compozitorii single-ului “Ultimul sărut”, lansat de Denisa în urmă cu doi ani. Zeci de premii muzicale, participări la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cât și participarea în castingul unor piese de teatru reprezintă un început promițător în industria muzicală românească pentru Denisa Trofin.

art-denisa-trofin

Denisa Trofin a inceput sa cante de la varsta de 5 ani si, din 2007, studiaza pianul. Pana in 2008 a facut parte din grupul muzical Miracol, clasa doamnei Gabriela Sauciuc Cicone, iar in 2014, a absolvit Scoala de Arta Bucuresti, sectia Canto – Muzica Usoara, clasa doamnei Viorela Filip. Zeci de premii muzicale, participari la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cat si participarea in distributia unor piese de teatru reprezinta un inceput promitator in industria muzicala romaneasca pentru Denisa Trofin.

Asculta  Denisa Trofin – Cum ar fi?

Primul ei single, “Orice ar fi” a fost lansat in luna mai a anului 2013 si este compus de catre Phelipe si Cortes. Au urmat, in 2014, piesele “Eu vreau” si “Ultimul sarut”. Single-ul “Ultimul sarut” reprezinta prima colaborare a artistei cu Cat Music. Piesa este compusa de catre Marius Draghici, Marius Dia, iar de productie s-au ocupat Lorean Georgian si Catalin Fantaneanu. In 2015, Denisa Trofin lanseaza primul videoclip din cariera si single-ul “Oxigen”, o frumoasa balada de dragoste. “Oxigen” este compusa de catre Mario Stoica, Lucian Stana, Ciprian Blaga si Mihai Doru Pop, iar videoclipul este regizat de catre Vali Barbulescu.

“Am încheiat cu succes perioada cu bacalaureatul și admiterea la facultate, am stat foarte mult timp în studio, alături de echipa Panda Music. În urma zilelor petrecute printre zeci de orchestrații și linii melodice, am ajuns la o piesă diferită și fresh de care sunt foarte încântatp”, a declarat Denisa Trofin.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *