Delia x Grasu XXL - Despablito, single nou

Delia x Grasu XXL – Despablito

loading...

Delia x Grasu XXL – Despablito

Delia şi Grasu XXL au lansat piesa verii, „Despablito“. După ce a stârnit multe reacţii atât în mediul online, cât şi în cel offline cu piese precum „Da, mamă“, „Rămâni cu bine“ sau „Du-te-mă“, Delia surprinde din nou. Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare, un pic de spirit latino și Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă. Așa arată „Despablito”, noua piesă și noul videoclip ale Deliei, în colaborare cu Grasu XXL. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei inedite, Delia își surprinde din nou fanii cu o ipostază complet neașteptată. Melodia este interpretată alături de Grasu XXL, care în clip apare în rolul lui Pablo Escobar.

Când vine vorba de muzică românească, Delia a reușit mereu să surprindă, fie prin sound și mesaj, fie prin videoclipuri. De această dată a punctat bine pe toate planurile. „Despablito” este genul de piesă în care artista nu se ia prea mult în serios, ba chiar rânde un pic de „iubitul” din poveste. Alături de ea este Grasu XXL. Match made in heaven. Strofa pe care o livrează rapper-ul completează perfect ideea Deliei.  Apropo, textul piesei le aparține în totalitate celor doi artiști, iar muzica este compusă de Delia și Alex Cotoi. Videoclipul trebuie urmărit neapărat. Are de toate: carpetă cu răpirea din Serai, o casă veche, nuntă la cort, o căruță, o horă, multe flori și multă culoare. Tabloul este unul pe care un român îl poate recunoaște oricând cu ușurință. Dacă n-ai înțeles exact despre ce este vorba, rămâne doar să dai un play clipului.

Asculta  Delia x Grasu XXL – Despablito

Tinutele și mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, într-o poveste în care Grasu XXL a împărtășit viziunea și ideile artistei. „Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de înot, am ascultat piesa în mașină și mi s-a părut turbo! Cât am înotat eu pe-acolo la mișto, mă tot gândeam cum să „o dau„ și când am ajuns la studio „am dat-o„ în 10 minute. I-am trimis-o înapoi cu strofă cu tot, iar ea mi-a zis că filmăm sâmbătă…Era joi… Am filmat luni! Na, ea e Delia și e superbă”.

Şi pentru Delia inspiraţia a venit tot la piscină: „Întâmplarea face că aveam acest instrumental de câteva luni şi nu ştiu de unde şi cum a venit inspiraţia pentru acest„Despablito”. Dar tot la piscină eram când am scris versurile. Apa are un efect benefic. Aţi vrut „Despacito”, luaţi şi „Despablito”!”, spune Delia.

Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, videoclipul este realizat de NGM – Bogdan Păun şi Alex Mureşan, producţia – Loops Production, make-up – Ema Uţă, hair – Alex Sârghe, iar styling-ul este realizat chiar de Delia. Producţia este semnată de Alex Cotoi. Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producător român care a a produs şi pentru Pitbull şi are în palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Fata lu’ tata”, „Rămâi cu bine”.

Tânărul înflăcarat care dansează pe mese este nimeni altul decât Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieți de oraș” și co-prezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, la Antena 1. Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă.

„Spre rușinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienţă în ceea ce priveşte videoclipurile. Prima dată nu se uită niciodată – se spune – și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit…”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.

Fanii Deliei vor fi cu siguranță cuceriți de ideea și de piesa artistei care, încă o dată, creează ceva complet neașteptat. Piesa este compusă de Delia, Grasu XXL, producție Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM – Bogdan Păun și Alex Mureșan, producție Loops Production, make-up – Ema Uță, hair -Alex Sârghe, iar styling este realizat chiar de Delia.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă smenătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”,„Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.

După show-uri de-a dreptul spectaculoase, susținute cu casa închisă – Pe aripi de vânt, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului şi Delia’s Winter Wonderland la TNB – artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil. ACADELIA, un show curajos, va avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului, iar biletele au fost deja puse în vânzare. Ca şi în cazul celorlalte show-uri ale sale, în care Delia se implică în crearea conceptelor, şi ACADELIA se anunţă a fi un show original, curajos şi plin de culoare.

ACADELIA va conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr, un show recomandat atât sănătății psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru concertul ACADELIA există și opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Delia este jurat la „X Factor” și „iUmor”. De curând, artista a cântat la PRO FM On Top, pe scena amenajată pe Casa Poporului, acolo unde a susținut un concert live alături de invitații ei, artiștii Global Records: ANTONIA, Irina Rimes, Killa Fonic, The Motans, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino Golden.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *