Delia - Multumesc, iubita mama

Delia – Multumesc, iubita mama

loading...

Delia – Multumesc, iubita mama

Delia poate părea la prima vedere o tipă destul dură și care nu poate fi impresionată foarte ușor. Înainte de toate însă cântăreața este femeie și nu își poate ascunde punctele sensibile. Foarte probabil că nici măcar nu dorește să facă acest lucru. Așa s-a născut unul din cele mai frumoase momente din cariera ei. Până să facă pe toată lumea să cânte „Da, Mamă”, Delia a oferit un episod extrem de emoționant. S-a întâmplat în luna martie, în timpul concertului „Pe Aripi De Vânt”, pe care l-a susținut la Sala Palatului. Deși au trecut aproape zece luni de atunci, momentul în careartista i-a dedicat mamei sale o piesă a fost trecut parcă prea ușor cu vederea . Melodia se numește „Mulțumesc, iubită mamă” și îi aparține Mirabelei Dauer, iar dacă nu veți putea să vă abțineți să plângeți să știți că e absolut normal.

img

Delia Matache a avut, un concert de zile mari la Sala Palatului din Capitală. Iar emoțiile nu au lipsit în timpul recitalului senzațional susținut de cântăreață, mama ei, Gina Mocanu, fiind cea care a dat ”tonul” lacrimilor. Ce poate fi mai emoționant pentru o mamă ca, în momentul în care își vede fiica pe scenă, să simtă că este înconjurată de atât de multă dragoste, stigată în fața a mii de oameni? Vă spunem noi, am aflat răspunul de la Gina Mocanu, mama Deliei Matache, cântăreața care i-a dedicat o melodie, în timpul concertului, în fața a mii de oameni.

Asculta  Delia – Multumesc, iubita mama

”Stai acolo, stai acolo, piesa asta este pentru tine şi am emoţii”, a spus Delia în momentul în care i-a deciat melodia mamei sale. ”Mamă, te iubesc, te iubesc!”, a mai spus artista. Iar momentul cu pricina a fost unul atât de încărcat de emoție, încât întreaga Sală a Palatului din București a fost podidită de plâns.

”Într-adevăr o seară minunată, dacă ar fi să dau timpul înapoi nu mai ştiu, doar asta cu plânsul care nu mi-a plăcut că nu am putut să fiu stăpână pe mine şi nu a ajutat-o deloc pe Delia Eu m-am emoționat doar pentru că, din păcate, mama mea nu a mai apucat să vadă momentul acesta”, a spus, după concert, Gina Mocanu.

”Cel mai emoţionant moment a fost momentul cu mama, în care am încercat să mă abţin să nu plâng pentru că ştiam de la repetiţii că voi plânge şi nu ştiu cum s-a întâmplat minunea că nu am plâns şi nu am izbucnit în lacrimi aşa cum m-aş fi aşteptat, dar probabil a fost de la adrenalină şi de la grija pe care i-o purtam mamei. Ştiam că va plânge ea şi ştiam că dacă plâng şi eu mi-e frică să nu stric momentul”, a explicat și Delia.

Emoţiile puternice ale mamei Deliei se explică şi prin pierderea recentă pe care a suferit-o. Bunica Deliei, mama Ginei Mocanu, a trecut în nefiinţă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *