Deepcentral – Ochi de copil

loading...

Deepcentral – Ochi de copil

Băieţii de la Deepcentral au lansat „Ochi de copil„, o piesă care vorbeşte despre vremea copilăriei şi care ne îndeamnă să ne reamintim de clipele acelea. Versurile şi muzica sunt semnate George Călin şi Doru Todoruţ, iar melodia vine la pachet cu un videoclip superb, o animaţie realizată de Mihai Ciupitu.  După ce au ajuns  pe locul 2 in topul dfuzarilor cu track-ul ”Gura ta”, featuring-ul lor cu Delia, băieții de la Deepcentral au lansat o nouă melodie de care să te îndrăgostești,  ”Ochi de copil”. 

img

Videoclipul noului single  ‪”Ochi De Copil‬”, se bucura de un concept original, putin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral si-a obisnuit fanii pana acum. De data aceasta, au ales sa nu apara in videoclipul noii piese, ci scenariul acesteia sa fie compus dintr-un clip grafic care are scopul sa scoata in evidenta mesajul. Piesa, ‪”Ochi De Copil‬”, inspiră inocenţă, face trimitere la anii copilăriei şi îndeamnă pe fiecare dintre noi să îşi amintească de clipele din copilăria pe care cu toţii o lăsăm în urmă până la urmă.

Asculta  Deepcentral – Ochi de copil

„Ochi de copil“ este o piesa de suflet, care atinge acea coarda sensibila a fiecaruia dintre noi si pe care, dupa ce o asculti cu atentie, realizezi ca te descoperi in ea la fel de mult cum ne regasim si noi“, declara Doru.

„Ne aflam intr-o dispozitie pozitiva, eu si George ne simteam inspirati si intai am compus piesa fara text si ne-a placut tare mult rezultatul final“, dezvaluie Doru entuziasmat despre cum s-a nascut single-ul „Ochi de copil“. „Noua piesa inspira inocenta, face trimitere la anii copilariei si indeamna pe fiecare dintre noi sa isi aminteasca de clipele din copilaria pe care cu totii o lasam in urma pana la urma“, explica George mesajul transmis in noul lor single, „Ochi de copil“.

Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum „Cry It Away”, „Russian Girl”, „In Love”, „Music Makes Me Free”,  „Speed Of Sound”, „So Divine”, „O Stea” și „Sus Până La Cer”. Doru și George împrumută talentele de producători altor artiști și poartă semnatură pieselor „My Beautiful One” și „Hold On”, cântate de Xonia. Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele poziții în topurile românești și internaționale.

Versurile melodiei „Ochi de copil“

M-am pierdut pe strazi, candva
Si-am ajuns, fara sa stiu, in fata ta
Ochii ni s-au intalnit
Doua suflete pereche s-au gasit

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Amandoi, pe acelasi drum
Suntem la rascruci acum, oare
Sa cedez, cum ti-am promis
Sau s-o iau pe interzis, oare

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *