Deepcentral - Dependent, single nou

Deepcentral – Dependent

loading...

Deepcentral – Dependent

Doru Todoruț și George Călin ne surprind în această iarnă cu un nou single. După ce au ocupat mai multe săptămâni la rând prima poziție în Top 10 cu piesa „Gura ta„, în colaborare cu Delia și după succesul piesei „Unde ești„, alături de Loredana Groza, băieții de la Deepcentral revin în atenția noastră cu o nouă piesă „Dependent„. „Dependent”, este o balada de dragoste in limba romana, o piesă cu un mesaj profund și o stare ce ne aduce în prim plan sentimente de dragoste și de regret. Povestea pe care cei de la Deepcentral o prezintă este una pe care fiecare dintre noi a trăit-o la un moment dat. Sound-ul piesei este unul foarte cool și fresh, așa cum ne-au obișnuit băieții de fiecare dată.

deepcentral

Băieții de la Deepcentral au lansat o piesă care dă dependență, la propriu. Cel mai nou hit al lor se numește ”Dependent” și vine la o lună și jumătate după colaborarea cu Loredana pentru ”Unde ești?”. Piesa „Dependent” este compusa si produsa de cei doi artisti, in studioul HitCentral si este inspirata din propriile trairi. Fiecare dintre cei doi componenti ai trupei Deepcentral au contribuit cu idei, sentimente si experiente personale pentru a ne putea bucura de aceasta piesa si pentru ca mesajul ei sensibil sa ajunga in inimile tuturor. Băieții de la Deepcentral au fost pe val anul acesta și au avut piese una și una. Au început în ianuarie, cu ”Gura ta”. Featuring-ul cu Delia se laudă cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat ”Ochi de copil” și colaborarea cu Loredana, iar acum a venit timpul tot pentru ceva sensibil.

Asculta  Deepcentral – Dependent

„Este o piesă la care ținem și în care credem foarte mult. Mai devreme sau mai târziu toți ne lovim de momentul în care ne simțim dependenți de cineva. Este o piesă în care amândoi am pus suflet și ne dorim ca mesajul ei să ajungă la cât mai mulți ascultători” , spune George Călin.

„Așa cum probabil v-ați dat seama din piesele anterioare, noi combinăm stări diferite din viață și le transpunem în melodii: energie cu sensibilitate, suferință cu optimism, dragoste cu îndoială, dor cu ură. Acum ne-am oprit la o altă stare: dependența. Și chiar vă invit să reflectați la următoarele întrebări: oare dragostea este o dependență? Dacă da, e bine sau nu? Dacă da, e mai puternică decât alte dependențe? . Dacă nu, care e granița dintre dragoste și dependența față de o persoană?. Dincolo de latura profunda a piesei, ne bucuram imens de lansarea ei. Asteptam de ceva vreme momentul cel mai potrivit si sunt convins ca va veti regasi in aceasta stare a piesei, atat de puternica si de aparte. Abia astept reactia voastra, declară Doru Todorut.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *