Deepcentral - Dependent, single nou

Deepcentral – Dependent

loading...

Deepcentral – Dependent

Deepcentral a lansat videoclipul noului single ”Dependent”. Melodia este compusă de George Călin și Doru Todoruț, pentru realizarea clipului, duo-ul colaborând cu Evil Twin Production. Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum „Cry It Away”, „Russian Girl”, „In Love”, „Music Makes Me Free”, „I Fucked Up”, „Speed Of Sound”, „So Divine”, „O Stea” și „Sus Până La Cer”. Doru și George împrumută talentele de producători altor artiști și poartă semnatura pieselor „My Beautiful One” și „Hold On”, cântate de Xonia. Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele poziții în topurile românești și internaționale.

image001

La începutul anului trecut, Deepcentral a lansat împreună cu Delia piesa ”Gura ta”. Videoclipul melodiei a depășit 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul clasându-se pe poziții fruntașe în topul iTunes România și clasamentul Radio Zu. Piesa ”Gura ta” a fost, de asemenea, cea mai difuzată melodie în 2016, conform topului publicat de Asociaţia Română de Audienţă (ARA). Anul acesta, Deepcentral a revenit cu o nouă colaborare,de această dată cu Loredana. Noul lor single se numește ”Unde ești?”. Deepcentral vin cu videoclipul pentru cel mai nou single al lor, ”Dependent”. Materialul video regizat de Spike ne arata despartirea din perspectiva ambilor parteneri de cuplu, dupa mai multe momente de fericire petrecute in aceeasi casa.

Asculta   Deepcentral – Dependent

“Sunt extrem de emotionat cu ocazia lansarii acestui videoclip. E o poveste, pe cat de simpla (dar nu simplista), pe atat de intensa, combintie de stari ce o regasesc si in piesa „Dependent”. Eu am devenit dependent de piesa, iar clipul imi place maxim. Multumim, Spike!”, declara Doru Todorut.

“Nu cred sa fi asteptat cu mai multa nerabdare lansarea unui videoclip nou Deepcentral. Dependent este o piesa speciala in evolutia trupei, are o stare aparte si sunt mandru ca va putem prezenta si videoclipul, incepand de astazi “, spune George Calin.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *