Deejay Fly feat. Anda Adam - My Way, single nou

Deejay Fly feat. Anda Adam – My Way

loading...

Deejay Fly feat. Anda Adam – My Way

Deejay Fly si Anda Adam te invita sa le descoperi noua piesa “My Way”.  Deejay Fly şi Anda Adam lansează împreună single-ul My Way, o piesă ale cărei versuri trasează harta unei poveşti de dragoste pe ritmuri cu influenţe orientale. Prezenta Andei Adam aduce un plus de savoare piesei prin vocea sa capabila sa transmita emotii puternice. “My Way” este o piesa speciala, cu un mesaj bine definit, prin care cei doi artisti isi spun povestile dar si inspira publicul sa-si construiasca propriul lor drum. Anda Adam a lansat anul acesta o piesa perfecta pentru vara, “Am chef“, insa anul trecut intra in topul difuzarilor alaturi de R.A.C.L.A. si continuarea hitului lor,  “Nu te-am uitat“.

anda-adam-600x445

Drumul lui Deejay Fly in muzica a inceput cu mai mult de 12 ani in urma, timp in care a reusit sa devina DJ rezident in unele dintre cele mai apreciate cluburi din Bucuresti precum Player, Lyo, Oxygen si Vintage dar si sa mixeze in numeroase cluburi din Romania si de peste hotare. O frumoasa coincidenta, cu care se mandreste, este faptul ca imparte aceeasi zi de nastere cu idolul sau, David Guetta, pe care il admira atat ca stil muzical cat si imagine.

Asculta  Deejay Fly feat. Anda Adam – My Way

Piesa „My Way”, interpretată în limba engleză, este produsă de Roton Music şi Voices Media. Muzica a fost compusă de Ionuţ Sorin Marinaş, Florian Bogdan Stănescu şi Marius Marian Ivancea, What’s Up pe numele scenic, iar textul noului single a fost scris de Marius Marian Ivancea şi Florin Silviu Dara. Aranjamentul instrumental îi aparţine lui Cristian Scarlat.

„E o piesă care sunt convinsă că o să rupă cluburile. Are multă energie şi îmi aminteşte de piesa ‘Love On You’ care a cucerit topurile şi cluburile externe” spune Anda Adam.

Despre colaborarea cu Anda Adam, Deejay Fly spune că piesa avea o altă forma iniţiala, dar Anda i-a părut cea mai potrivită voce care l-ar putea acompania: “I-am arătat piesa, i-a plăcut ideea, apoi a intervenit What’s Up şi a refăcut strofa. Astfel a ieşit ce auzim acum în difuzoare.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *