Deejay Fly & Fabian Sasu - Believe

Deejay Fly & Fabian Sasu – Believe

loading...

Deejay Fly & Fabian Sasu – Believe

Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul si videoclipul „Believe”, o poveste dance, exotica, cu influente orientale. Piesa „Believe” este compusa de catre Loko Production si Fabian Sasu, si este sustinuta de voce inconfundabila a artistului cu origini liberiene si romanesti. Videoclipul este regizat de catre Marian Plaian si Emanuel Grigore si ii aduce pe cei doi artisti intr-o decor ce aminteste de povestile orientale.

believe

„Believe” este o colaborare intre DJ-ul Deejay Fly, cu background in zona clubbing, numeroase evenimente in cluburile din Romania si Fabian Sasu, concurentul editiei numarul 4 de la Vocea Romaniei. Deejay Fly si-a inceput cariera in 2005, ca producator si compozitor, dar si ca DJ rezident in mai multe cluburi din Bucuresti.Mai mult, el cocheteaza si cu moda si a participat ca model in cadrul unor evenimente.

Asculta  Deejay Fly & Fabian Sasu – Believe

Fabian Sasu a participat in 2005 in cadrul emisiunii concurs Scoala Vedetelor II, iar de atunci pana in prezent a fost implicat in proiecte muzicale, cu stiluri diferite, dar care converg in a-i consolida cariera muzicala. Tânărul i-a impresionat pe jurații de la Vocea României cu vocea lui superbă. Apariția sa misterioasă, de după o cortină, i-a făcut și mai curioși pe jurații care vroiau să îl cunoască pe Fabian Sasu, cel cu vocea colorată.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *