Ddy Nunes - Arabian Lover, single nou

Ddy Nunes – Arabian Lover

loading...

Ddy Nunes – Arabian Lover

Ddy Nunes vine cu un single pe cont propriu, o piesa de dansat, numai buna pentru pus in cluburi vara asta ”Arabian Lover”. Ddy Nunes, pe numele sau real Didier Nunes, este unul dintre cele mai exotice personaje din industria muzicală românească. Având rădăcini portugheze şi un spirit latin, el reuşeşte să transmită aceste caracteristici muzicii sale, transformându-le într-un mix interesant de experienţe. Videoclipul este unul foarte colorat si a fost regizat de Bogdan Paun si Alex Muresean, DOP, iar dupa lansarea din Romania, Ddy Nunes este asteptat in Grecia si Albania, unde fanii sunt nerabdatori sa-l asculte live.

ddy nunes arabian lover

Ddy a avut parte de o experienţă îndelungată pe scena muzicală, fiind MC în multe cluburi populare din Bucureşti. În 2011, Ddy, împreuna cu DJ Mister Z, au pus bazele unui proiect muzical, Lucky Man Project, care s-a bucurat din start de succes atât în România, cât şi pe plan internaţional, cu piesa de debut “Pumpin”. Urmatoarele single-uri “Dancefloor” si “Party Starter” au urmat acelaşi succes, devenind hit-uri si dand tonul distractiei la cele mai tari petreceri din Europa.

Asculta  Ddy Nunes – Arabian Lover

Ascensiunea lui Ddy a continuat cu piesele solo “Make You Mine”, “Angels” si “Papi Chulo”, precum si prin colaborările cu Anda Adam şi Raluka, iar featuring-ul cu Akcent si Lidia Bubble pentru piesa “Kamelia” l-a propulsat în top-ul preferintelor fanilor din toată Europa. Azi, Ddy Nunes lansează o nouă piesă, “Arabian Lover”, însoţită de un videoclip plin de culoare desprins din cele mai senzuale fantezii, regizat de Bogdan Paun si Alex Muresean, DOP. Piesa a fost lansata in Belgia, in City Club.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *