David Guetta ft. Zara Larsson – This One’s For You

loading...

David Guetta ft. Zara Larsson – This One’s For You

David Guetta si  Zara  Larsson au  lansat imnul oficial UEFA 2016. In decembrie 2015 David Guetta, ambasadorul EURO 2016, impreuna cu UEFA au lansat o invitatie si o platforma online unde fanii au putut sa-si uneasca vocile pentru crearea noului imn al competitiei. Toate inregistrarile au fost ulterior mixate si incluse in piesa “This One’s For You”.

david-guetta-ft-zara-larsson-thi-1020x574

Despre colaborarea inedita, David Guetta declara ca a fost o experienta unica, iar emotiile si rezultatul au fost pe masura. Artistul are doar cuvinte de lauda si multumire pentru toti cei peste 1 milion de fani care au raspuns invitatiei de a se alatura in crearea unui imn ce va intra in istorie.

Asculta  David Guetta ft. Zara Larsson – This One’s For You

“This One’s For You!” a fost lansata recent si va fi interpretata de David Guetta la ceremoniile de deschidere si inchidere ale Campionatului European de fotbal, precum si in timpul unui concert gratuit sustinut de artist in Paris pe Champ de Mars, in data de 9 iunie. Cantecul va însoti toate anunturile si stirile ce tin de evenimentul sportiv al verii, iar in timpul fiecarui gol inscris, stadioanele vor rasuna cu refrenul special editat pentru ocazie. Fanii din toata lumea vor participa la crearea unei atmosfere unice uniti de muzica si pasiunea pentru sportul rege, fotbalul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *