Daniel Lazar - Timeseller, single nou

Daniel Lazar – Timeseller

loading...

Daniel Lazar – Timeseller

Daniel Lazar vine cu un nou single, „Timeseller”, in care aduce, din nou, alaturi de el o orchestra, cantaretul dorind sa ne emotioneze pana la capat. Daniel Lazăr este un cântăreț, compozitor și producător muzical dar și un actor român. Studiaza muzica de la varsta de 4 ani urmand scolile nationale de profil , Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti” si „Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti”. De-a lungul timpului colaboreaza cu diverse trupe si artisti; Taxi, Tiger One, K1, Ro-Mania, Benone Sinulescu, Pepe, Parazitii, Daniel Jinga si orchestra Mundicolour, Filarmonica „Muntenia” din Targoviste, Orchestra Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

daniel-lazar-timeseller-cover(1)

Alaturi de trupa sa sustine live regia muzicala a unor showuri de televiziune: Pact cu diavolita-KanalD, La vie en rose cu Monica Stan-TVR, Oana Zavoranu Show-OTV, Iubesc Romania-KanalD, Rai da buni-AntenaStars. În 2011 participă la show-ul de televiziune „Vocea României”, după etapa „Audițiilor pe nevăzute” intrând în echipa Loredanei [1]. De 15 ani deruleaza, sustine si promoveaza conceptul de corporate/club-party,alaturi de echipa sa, in cadrul turneului #LIVEANDLOUD. Ca actor a făcut parte din distribuția serialului de comedie „Vacanța Mare” iar din 2010 este în distribuția sitcomului „Trăsniții”.

Asculta  Daniel Lazar – Timeseller

„Toata partea ce tine de compozitie a fost o chestiune de inspiratie. Problema a fost cand a trebuit sa transpun linia melodica si versurile intr-o productie ce sa imbrace totul cum simteam si cum vedeam eu. Am ales ca pana la urma ca macar prima varianta sa fie una corecta si sincera chiar daca totul a fost pe undeva mai greu si vedem noi mai incolo daca se impune si altceva pentru #TIMESELLER. Sunt absolut convins ca toti cei care ma cunosc vor aprecia faptul ca nu am facut nici un compromis in sensul comercial al lucrurilor si cumva aceasta este tot ceea ce conteaza.”

Ultima oara cand l-am ascultat pe Daniel Lazar a fost pe piesa „Demnitate”, pe care a lansat-o alaturi de cei de la Parazitii si a fost inclusa pe albumul lor, „Lovitura de pedeapsa”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *